Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Becker müsküler distrofi hastasıyım. Ehliyet ve araç almak istiyorum..?

dursun60

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
benim özel tertibatlı aracım ve ehliyetim var,aracımı yenilemek için gittik bayii ehliyeti degiştirmemizi ve yeni rapor olması gerektiğini söyledi bizde önceden aldığım için soruncıkmaz diyerek anlaştık aracı takasa verdik kalan için krediyi cektik,ehliyeti yenilemek için hastane başvuru yaptık kurula girdik kurulda raaporun sonuc kısmına tertibat gerekli il sağlık müdürlününe kuruluna sevki yazıldı.

becker müsküler distofi hastasıyım. kurulda il sağlık müdürlüğüne kuruluna gireceksin donanımlı ilgili kotları yazıcaklar dendi ehliyet için aldıgın rapor tam sağlık kurulu raporu,il komısyonuna girdim kotları yazacaklar beklerken sürücü olamaz yazmışlar

sorum
1- il sağlık komisyonunun sürücü olamaz yazmaya yetkisi var mı
2- İtiraz etsem bir sonuc alabilir miyim
3- raporda engel oranı %84 yazıyor .hastane tekrar başvursan aracı yakımın kullanacak şekilde %90 oranında rapor olur mu
4- arabam donanımlı benden başkası kullanırsa ceza yazılıyor benim de ehliyet gitti araba ne olaçak
5- maliye önceki arabayı usulsüz aldın diye bize ötv ve mtv faizi ile ister mi? burası türkiye her şey olur:confused:

nasıl bir yol izlemeliyim başına bu sorunlar gelenler ne yaptı paylaşırsanız sevinirim. ehliyet raporuna itiraz etsem yoksa yuzde oranınamı daha hızlı sonuc alırız

dursun60

1/2- Doktorlar sürücü olur demişse, il sağlık sadece nasıl bir donanıma ihtiyaç duyulduğunu belirler. İşgüzarlık etmişler! Bence hiç uğraşmayın, başka ilden halledin işinizi...

3- Bilemem. Sakatlık oranı cetveli ve balthazard formülü oran konusunda çok cimridir

4-Büyük bir mağduriyet... Arabayıötv indirimi ile almışsanız, 5 yıl sonuna dek yatırıp sonra satmak lazım.

5- yok yok, bir şey olmaz.

Üst Alt