Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beden gücü değil düşünce gücü önemlidir

Wesley

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Bu yazımı kendisini bedeni kısıtlı olduğu için işe yaramaz gören hayattan soyutlamak isteyenler okusun.

İlk insandan bugüne kadar Dünya nasıl bir değişim geçirdi ve şuan nerede bir düşünmenizi istiyorum. Dünya bu gelişimi kimlere borçlu tabiki aklını ve zekasını doğru yönde kullanan insanlara borçlu. Bilimde,sanatta,edebiyatta,eğitimde birçok iş alanında her an gelişiyoruz her an yeni fikirler oluşuyor.İş hayatında en çok maaşı kim alıyor aklı ve zekasıyla iş yapanlar alıyor yani okuyanlar eğitimli ve kültürlü insanlar hayatta önemli noktalara geliyor.
Yıllar önce birçok hastalığın tedavisi yokken bugün o hastalıklara yakalanan insanlar tedavi olabiliyor,çeşitli aletlerle hayatlarını normal insanlar gibi yaşayabiliyor.
Sizler de durumunuza isyan etmeyin çünkü bunu yapmanın bize bir faydası olmayacak eskiden anne babamıza ağlayınca istediğimizi alırlardı hayatta bu yoktur siz bu hayata isyan edince ve ağlayıp zırlayınca hayat sizi sağlıklı yapmaz her seçim sizin seçiminizdir sizler de zekanıza ve aklınıza değer verin.
Hayalerinizi geniş tutun üzülünce ölmeyi isteyince kimse size madalya takmayacak.ARANIZDA DOKTOR OLACAKLAR BİZİ DERTLERİMİZDEN KURTARACAK O KÜÇÜK ÇOCUKLAR BÜYÜYECEK DOKTOR OLACAK BİRÇOK HASTALIĞIN ÇARESİNİ BULACAK ...BİLİM ADAMI OLACAK ÖNEMLİ KATKILAR YAPACAK HAYATIMIZA...HEM KENDİ YETENEKLERİNİZE HEM ÇOCUKLARINIZIN YETENEKLERİNE DEĞER VERİN UNUTMAYIN KİMSE VASIFSIZ ELEMAN İSTEMİYOR NE ARKADAŞ NE SEVGİLİ NE İŞVEREN KENDİNİZİ SÜREKLİ GELİŞTİRİN KENDİNİZE İYİ DAVRANIN

Teşekkürler bugün bu bilgisayarda akşama kadar oturup ben engelliyim diye ağlayarak da zamanınızı geçirebilirsiniz ya da yazılım photoshop vb. programlarını öğrenip kendinizi geliştirmek için de kullanabilirsiniz seçim her zaman bize aittir seçimlerinize dikkat edin düşüncelerinize de 3 kere kötüyüm derseniz kötü olursunuz 3 kere iyiyim derseniz ama gerçekten inanarak derseniz iyi olursunuz ne demiş Mevlana

Kardeşim sen düşünceden ibaretsin,

Geriye kalan et ve kemiksin,

Gül düşünür gülistan olursun,

Diken düşünür dikenlik olursun.

Hayallerimiz kadar varız

Henry Fordun oğlu intihar mektubunda şunları yazmış:"

Baba, hayal edip de ulaşamadığım hiçbir şey olmadı. ne varsa önceden hazırlamışsın, hiçbirinde benim emeğim yok. mutsuzluktan mahvoldum. gidiyorum..

İnsan başardıkça mutlu olur.Servet sahibi olabilirsiniz ama mutlu olmak için bazen bu bile yetmiyor.Hedefler koyun

kendinize çekinmeyin ulaşılabilir hedefler koyun ve başarın.Koyduğunuz hedefe ulaşamazsanız ilk birkaç sefer asla

vazgeçmeyin.Önemli olan nasıl başladığınız değil nasıl bitirdiğinizdir..Ne yaparsanız yapın umutsuz olmayın pes etmeyin

isteyin hedefinize yönelik çok çalışın ve başarın.

wesley teşekkürler,ellerine saglık,çok güzel bir yazı olmuş,aslında bazen ben bu forumdada bazı arkadaşlardan şöyle bir yazı okuudm,işte engelli olmasaydım okurdum filan tarzında,aslında bazen kendimizi kandırıyoruz,engellide olsak azim ve istek varsa istedigimiz herşeye sahip olabiliriz.ama bunun için çok çalışmak ve kendine güvenmek lazım,hiç bir engel bizlere engel olamaz,ister engelli ol.yada engelli olma hayatın kendisi bir mucadeledir,bu mucadeleye karşı koyamanayn her insanda ezilmeye mahkumdur..

Üst Alt