Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bedensel engelli okçuluk milli takımından bir başarı daha

knockagain

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
8-15 Ağustos 2010 tarihleri arasında Fransa'nın Vichy şehrinde yapılan bedensel engelliler avrupa 2010 şampiyanasına katılan bedensel engelli okçuluk milli takımı yine görevini yaparak başarıyla yurda dönmüştür.

Tekerlekli sandalyede olimpik yay erkeklerde Mustafa Demir avrupa 2.cisi
Tekerlekli sandalyede olimpik yay bayanlarda Hatice Bayar avrupa 3.üsü
Tekerlekli sandalyede olimpik yay bayan milli takımı Avrupa 1.cisi
Ayakta makaralı yay bayan milli takımı Avrupa 3.cüsü

olaraktan yine engelli sporunda gururumuz olmuşlardır.

Bedensel engelliler okçuluk milli takım baş antrenörü Nejat Üstün nezaretinde aylar süren çalışmaların neticesinde kazanılan bu başarıdan dolayı tüm engelli arkadaşlarımız adına kendilerini tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz...

Teşekkür ederiz. Basının çokta ilgi göstermediği bu başarımızdan dolayı yinede gururluyuz, daha iyilerinide yapacağız inşallah...

Gurur verici bir haber. Derece alan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.

Bedensel engelli arkadaşlarımızın yaptıkları başarılar ne spor basını nede diğer basın tarafından pek görülmediği ve destek olunmadığı için başarılarını burda kendileri gibi olan engelli arkadaşlarına duyurarak onların verecekleri olumlu ve destekleyici mesajlarla destek olmaya çalıştım.
Ama malesef gördüm ki her zaman engelli olmaktan yakınan ve diğer insanların kendilerini yaşam içinde görmediğinden yakınan, yeteri kadar kendilerine destek olunmadığından şikayet eden engelli arkadaşlarım yine kendi içlerinden çıkarak aylar süren çalışmalar neticesinde sağlam sporcuların bile elde edemediği başarıları yakalayan kendileriyle aynı kaderi paylaşan bu başarılı engelli arkadaşlarını tebrik etmeyi bile becerememişlerdir. Yazdığım mesaj 50'ye yakın kez görüntülendiği halde sadece bir arkadaşım tarafından olumlu şekilde değerlendirildi.
Engelli arkadaşım sen kendi içinden çıkan bir başarıyı görmezden gelip destek olmadıkça sen kendi sesini sağlam insanlar dünyasında ne kadar duyurabileceksin.....
Bunu düşünmeni istiyorum.....

yuhhh yani bunuda kimse üzerine alınmamış.....

Tebrik eder,başarılarınızın devamını dilerim..

Evet çok geç oldu ama, arkadaşların başarılarının devamını dilerim. Sanırım biçok arkadaşın ilgisizliği birazda okçuluğun tanınmaması. Dışardan görüldüğü kadarıyla çok basit görülen bir spor ama işin aslı görüldüğü kadar basit olmaması.

Engellilerin çoğu bırak ok atmayı evden dışarıya çıkamadığı bir ülkede yaşıyoruz.Ne zaman bir engelli tek başına dışarı çıkacak arkadaşlarıyla birlikte gidip sporunu, gezmesini yapacak o zaman sizin başarınızın ne kadar büyük bir başarı olduğunu anlar ve o zaman sizi tebrik ve başarılarınızın devamını diler. Şu an için çoğu engelli kendi engelini kabul etmiyor yada bir gün düzeleceğinin hayaliyle yaşıyor.Onun içinde dışarı çıkmak istemiyor yada utanç duymamak ve kendisine acınarak bakılmasından hoşlanmadığı için kendini evinde hapse atıyor.Bir gün yanındakiler gidince iş başa düştü deyip dışarı çıkıyor.Sizin gibi başarılı sporcularımız olduğu için gurur duyar, başarılarınızın devamını dilerim...

Üst Alt