Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bedensel engelliden futbol yorumcusu olur mu?

ahmet2727

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar benim size şöyle bir sorum olacak?Bedensel engelliden futbol yorumcusu olurmu?Ben lig tvde bir tane tekerlekli sandalyeli sürekli bazı futbol müsabakalarını yorumluyordu.Acaba bunun için ne gerekli bu konuda bilgisi olanların cevaplarını ve yardımlarını bekliyorum.

Bilgi ve becerinden başka hiç bi şey gerekli değil.
Tabi sana güvenecek bi yönetim şart.

ordaki arkadas idda yorumcusu vede dunya liglerini takıp edip kendı gorusunu yorumluyor bu işler icin bilgi lazım birde takımları devamlı takip etmek lazım orda mac yorumlamıyor sadece maçın tahminlerini yorumluyorlar..

Valla ben bu işi süper yaparım, neden olmasın ki ? Bu konuda oldukça iyi olduğumu düşünüyorum. Hem çok da zevkli bir iş olurdu :)

bilgi,beceri,tahnin hepsi var işte bende bazı tekerlekli sandalyeli futbola aşık benim gibi arkadaşlar bunun için ne yapmalı acaba.Evet iyi bir yönetim ve iyi bir aracı şart.Ayrıca bu iş abimizin dedigi gibi çok zevkli olur.Ben kendimi övmeyi sevmem ama rıdvan dilmenden daha iyi maç yorumlarım.;)

ekrana çıkmak için torpilin tanıdığın,çenen kuvvetli ve birde ofsaytın ne olduğunu tam olarak bildikten sonra neden olmasın ki?:)))))

Sevgili arkdaşlar dediklerinizin hepsine katılıyorum.Acaba bu konuda yapılması gerekenler ve bu konuyla ilgili tam bilgisi olanların cevaplarınıda bekliyorum.

İletişim yada spor akademisi oku, elinde bi mateyal olsun.
Sonra medya organlarını tek tek gez.
Önce staj yap sonra iş için çabalarsın.
Birde LigTv nin sitesinde şu an spikerlik yarışması gibi bi şey var, ona bak istersen.

Degerli arkaşlar verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim.Ama bu konuda net bir bilgisi olan birisinin varsa cevaplarını ve yorumlarını bekliyorum..

Böyle bi şeyin net bi bilgisi olurmu sence.
Tabiki herkes tahminini söyliycek.
Ya iletişim mezunu olucak, yada eski futbolcu olucak.
Eğer kesin bi şey istiyosan, gidersin LigTV ye , gider o engelli arkadaşla görüşürsün yada mail yoluyla da ulaşabilirsin.

Üst Alt