Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bedensel Engelliler Masa Tenisinde Avrupa'yı salladı!

murathan

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Bedensel engelli masa tenisi milli takımımız Hırvatistan'ın Split kentinde yapılan Avrupa Şampiyonasında 2 Altın, 3 Gümüş ve 1 Bronz madalya kazanarak tarihi bir başarıya imza atmıştır. Madalya kazanan kazanmayan bütün sporcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum.

Engelli arkadaşlarımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum, işte azimli çalışmanın sonucu böyle alınır diyorum :)) hepimize örnek olacak başarılar almışmışlar devamını dilerim.

Bu güzel haberi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. Sporcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.

Burada hangi tür sakatlığı olanlar oynuyor? Tekerlekli sandalye mi, yoksa diğer ortopedik sakatlığı olanlar mı?

selam,
bildiğim kadarı ile yanlış değilse diğer ortopedik özürlüler oynuyor.tek.sandalyede yok takımda sanırım..

Üst Alt