Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bedensel engelliyim. Maçlara girebilir miyim?

akdoganberkay

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba saygı değer büyüklerim ve küçüklerim.Bedensel engelliyim sol kolumda doğuma bağlı(doktorların hatası) sinir zedelenmesi oldu ve sol kolumun işlevinin büyük bir kısmını ne yazıkki kaybettim.Günlük işlerde kullanamıyorum ve sakat kaldı..Ben Fenerbahçenin stadında ücretsiz maça girebilirmiyim ? Sanırım 4 sene önceydi Fenerbahçe Şehrime gelmişti girmek istediğimde sadece tekerlekli sandalyeli engelli taraftarların ücretsiz girebilceğini söylediler.Stadı aradım bu konu hakkında tam bilgi alamadım.BAŞBAKANLIK Engelli kartım ve raporum ile ücretsiz girebilirmiyim ? Yardımcı olursanız sevinirim.

akdoganberkay

tabi ki girebilirsin engel oranın %40 ve ya üzerinde ise kendine Passolig kartı çıkart maç günü stadın önünde ücretsiz engelli biletini al engelli kimlik kartınla beraber gideceksin tabi benim engelim ortopedik değil fiziksel olarak engelli olduğum belli değil ben en az 10 maça gittim bu şekilde engelli olarak bana sadece tekerlekli sandalyede olman lazım deselerdi kıyameti koparırdım yok öyle bir şey

3-4 sene önce hiç bilet almadan polisler direk seni engelli girişinden sokuyordu. Bende raporumla beraber ordan girmeyi denedim fakat ordaki polisler tekerlekli sandalyen yoksa seni içeri alamayız dediler. Tekerlekli sandalyen olunca raporun olmasa bile alırız dediler. Şimdi passolig geldi polislerle işin olmadan direk girebiliyorsun içeri gişeden raporun ile kartına dolum yapıyorsun ve içeri giriyorsun. Her takımın belirli bir saati var yani bilet satış saatı o saatte gitmen lazım belirli bir kontenjan var herkesi almıyorlar.

Aşağıdaki gibi bir açıklama yapılıyor resmi siteden Bursaspor için :) Bilgiler kısmında engelli vatandaşlar için açıklamalar mevcut.

Bursasporum.com | Bursaspor Bamsz Taraftar Platformu!

Şimdi tekerlekli sandalyede olup yada olmamanın önemi yok yani ? Teşekkür ederim :)

Yok tabiki engelli olman ve passoliginin olması yeterli

Üst Alt