Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Behçete bağlı Derin Venöz Yetmezlik için rapor oranı..?

lDeimosl

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Behçet hastalığına bağlı derin venöz yetmezliğim var(Sağ popluteal vende derin venöz yetmezlik,sol femoral vende grade 1-2 venöz yetmezlik).Tromboz yok.Behçete bağlı panüveit geçirdim,remisyonda şu anda.Imuran 150mg,Colchium Dispert 3x1 kullanıyorum.

1)Engellilik durumumun tespitine sizce gerek var mı?
2)Derin venöz yetmezliği olan sağlık çalışanı olan ve ayakta çalışamaz raporu olan var mı?
3)Bu hastalıklarla ayakta çalışamaz,gece çalışamaz ve halka açık birimde çalışamaz(immünsüpresif ilaç nedeniyle) raporu alan oldu mu?

behçetten oran alırsın vanöz yetmezlikten de oran alırsın denemen gerek behçetten azsa %10 orta dereceli behçet se %20 alırsın venöz yetmezlikten se her iki bacağından geçirdiysen 20+20 alırsın ayrıca venöz yetmezlik genetik geçişli ise %20 oran alırsın

Yalnız bu venöz yetmezlik,derin ven trombozu değil.Sağ bacakta derin venöz yetmezlik,solda femoral vende grade 2 venöz yetmezlik.Behçet için imuran ve kolsin kullanıyorum.Üveit oldum yalnız şu an ilaçlarla baskı altında.

yazdıklarının hepsi bende var üveyit hariç o yüzden korkma allahın izni ile istediğin oranı alırsın.

genetik geçişli (MTHFR C677T HOMOZİGOT) akciğer embolisi için ne oran verilir sizce.

Üst Alt