Ya arkadaşlar aynı sorun bendede var diğer arkadaşlar gibi birebir aynıyım bende atak yaşıyorum benim başka rahatsızlığım var gözden oranı %30.. Pskiyatri bana oran vermedi vermiyor oran verse bende engelli raporu alıcam.. İş bulamıyorum sürekli evdeyim bunalıma girdim daha kötü oluyorum hastalığım daha çok ilerliyor dayanacak gücüm kalmadı sürekli kendime yumruk atıyorum gözlerime vuruyorum saçlarımı yoluyorum bıçakla bacaklarımı kesiyorum öfkeden sonra rahatlama geliyor yokmu duyarlı kimse bize yardımcı olun çok zor durumdayım bende. Oran vermiyorlar ama peki niye vermiyorlar neden bize bu eziyeti çektiriyorlar şu forumda herkese yardımcı olan moderatörler.. Konuyla ilgili uzman arkadaşlar neden yardım etmiyor yardım edin açıklayıcı bişeyler yazın bize yol gösterin benim dayanacak gücüm kalmadı artık yaşamak istemiyorum böyle.....gözlerim rahatsız aldığım oran %30..... İş bulamıyorum gözde sorun var diye... Hiç değilse pskiyatri depresif nöbet unipolar depresyondan oran versede bizi kurtarsa sesimizi kim duyacak bizim kim..kim duyacakkkkk. Torpilleee rapor vermeyene gelince veriyorlar... Akrabası olan torpili olan tanıdığı olan yüksek yüksek oranlar alıyor.... Nerde bu devlet nerde artık yeter!!!! Biriniz söyleyin şu yolu izleyin deyin bizde ona göre o yoldan gidelim oran alalım.... Artık yeter!!!! Yardımcı olun site üyeleri