Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beklenmedik şekilde kontrol muayenesi istenen engelliler..?

izmirdeki

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar son zamanda emekli olan kişiler kontrolo çağrıldıklarını söylüyorlar..
Anlayamadığım nokta şu açıklmaa yapmadan ortaya bir laf atıyorlar sonra emekli arkadaşların canı sıkılıyor..
Bu kontrole çağrılan arkadaşlar
1-vergi indirimleri kontrollumu döndü ankaradan ? Sürekli iken ?
2-raporları süreklimi yoksa kontrollumu?
3-engelli raporu sürekli olup ankara süreliye çevirip kontrollümü emekli yaptı ?

Bunları söylemeden direk kontrole çağırdı denmesi ne kadar mantıklı ?

izmirdeki

Sürekli vergi indirimi ile emekli olup daha sonra başka amaçla da olsa düşük oranlı rapor alan arkadaşların sgk tarafından kontrol muayenesine çağırıldıklarını okuyoruz. Bu bir kural değil, ama risk. Bundan sonra daha çok kişinin canını yakacağı da muhakkak.

Sürekli vergi indirimiyle emekli olanlar dikkat

Arkadaşlar sürekli vergi indirimiyle emekli olanlara kontrol muayenesi geliyormuş bizzat yaşayan arkadaşlar veya vergi dairelerinden bilgi alan arkadašlar varsa bilgi verirlerse seviniriz yorumlarinizi bekliyoruz

böyle bir şey yok olamazda su varki sgk her zaman kontrol isteyebilir onu biliyoruz bu konu zaman zaman gündeme getiriliyor ama hep duyum varsayım evet sgk kontrol isteyebilir ancak bu nadir görülen bir seydir herkesten istenmesi mümkün degil insanları diken üstünde tutup üzmeyelim ve bu konuda algı olusturup bu konu hakkında kurum ve kuruluşlardan bilgi istemek eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmekten başka bir sey olmaz herkesten kontrol istenme olayı yoktur hakan kardeş nokta

Mehmet 41 bilgi icin sagol her tarafta sahte rapor olayi kayniyor Boyle Devam ederse herkesten kontrol muayenesi istenmesi dogallašacaktir kontrol muayenesi istenen arkadašlarin yorumlarini bekliyorum

sayın cirkin bey neden yanlış eksik bilgi yazdınız bu sahte vb alınmış raporlarla devletin herkesten kontrol musyenesi istenmesini yaygınlaştırmaktan başka bir caresi varmı buyrun altarnatif bulun cevap yazın önümüzdeki yıllarda hükümetin bu konuda daha titiz davranacagı aşikardır

arkadaşlar soyle bısey var dıyelımkı malatyada bır devlet hastannesı sahte rapor vermekten cızık yedı.....,,o hastaneden kım rapor aldıysa bellı bır tahrıden sonrakı tum raporluları tekrardan heyete sokuyor....sız hiç okmeydanından rapor alıp tekrar heyete cagrılanı duydunuzmu ben duymadım bu işler istanbul ve ankara gıbı yerler de zorrr

Sevgili tb2nhf

Allah aşkına sahte rapor vs demişsin ya! Kim almış duydun mu ya hiç bi tane örnek göstersene

İstanbul için konuşayım rapor almak işkence zulüm

Adamlar bırak sahte rapor vermeyi hak ettiğini vermiyor

Çok örnek var sen bile uzaktan bunun raporu en az 70 dersin
Ama verilen oran 30 - 40

Ayrıca gelse bile bu uygulama ve oran belirleyen kişi işin ehli vicdanlı olsa inan bi çok engelli sevinir

30 - 40 olan kişiler en az 50-60 çıkar

cirkin bey eski yada yeni tarih ortalık sahte rapor kaynıyo bunu inkar etmek akıl dışıdır şu anki rapor vermedurumu dedigin gibi zor forma sürekli vergi indirimim oldugu halde kontrole cagrıldım diyen kişinin keyfinden bu acıklamayı yaptıgınımı sanıyorsun mutlaka madur oldu hic kimse durduk yere bu acıklamayı yapmaz madur olanlar bir benden istendi herkesten istensin demeleride en dogal hakkıdır bildiklerimiz yalnız bu forma üye olup yazanlar dediğim gibi devletin rastgele adam secip kontrol muayenesine cagırmasıda mantıklı sahte raporları engellemek icin başka careleri yok

Arkadaşlar vergi dairesine sordum sgk her zaman kontrol muayenesi isteyebilir dediler detaya girmedik

OturanBoğa

Gerçekden risk, bundan sonra alınacak olan rapor oranı çok önemli ne için aldığının önemi yok, araç ehliyet vs... sürekli vergi indirimim var deyip de tekrar heyete girecek olanlara seslenmek istiyorum, tekrar tekrar düşününün % 40 geçeceğinize inanıyorsanız girin ya değilse kesinlikle girmeyin elinizdeki pirinçden de olursunuz :)

inanmayan arkadaşlar icin ankara vergi dairesi no:0312 5091000 engelli vergi indirimi bölümünü baglatın

Sevgili abim benim %41sürekli raporum var henüz altı aylık emekli olmuş iken beni muayene tekrarına çağırdılar sgk İstanbul il müdürlüğüHastaneye sevk ettiler iki aylık bi süreden sonra heyete girebildim Ve şu anda üç ay geçmesine rağmen evraklarım tamamlanmadığını Söylediler ve emekli maaşım kesildi ne zaman sonuçlanır Kimse bir şey bilmiyor Sgkve alo 170 hattım bana söyledikleri aynen şöyle kurum istediği zaman muayeneye çağırabilir Yeni raporunuzun altı ay sonraya kadar çıkabileceğini bizzat söyledilerz;1812854]Arkadaşlar son zamanda emekli olan kişiler kontrolo çağrıldıklarını söylüyorlar..
Anlayamadığım nokta şu açıklmaa yapmadan ortaya bir laf atıyorlar sonra emekli arkadaşların canı sıkılıyor..
Bu kontrole çağrılan arkadaşlar
1-vergi indirimleri kontrollumu döndü ankaradan ? Sürekli iken ?
2-raporları süreklimi yoksa kontrollumu?
3-engelli raporu sürekli olup ankara süreliye çevirip kontrollümü emekli yaptı ?

Bunları söylemeden direk kontrole çağırdı denmesi ne kadar mantıklı ?[/QUOTE]

Arkadaşlar sürekli vergi indirimiyle emekli olanlara kontrol muayenesi geliyormuş bizzat yaşayan arkadaşlar veya vergi dairelerinden bilgi alan arkadaÅ¡lar varsa bilgi verirlerse seviniriz yorumlarinizi bekliyoruz
Evet abicim ben varım İstanbul pendik’ten yakup %41 sürekli raporum ile altı ay sonra altı ay kontrol muayenesine çağırıldım hastane eskisi gibi sağlık kurulundan geldim muayene olacağım gibi durum yok tüm yazılan doktor muayenelerinden Randevu alıyorsun ve benim bu süreç 55 günü buldu 55 gün sonunda heyete girdim ve evraklarım yetişmediği için emekli maaşım kesildi Sgk il müdürlüğüneBaşvurduğun da çeşitli bahaneler hastane Evraınızın geç gönderdiğini bizim yapabilecek bir şeyimizın olmadığını ifade ettiler raporunuzun altı ay kadar sürebileceğini Söyleyerek beni gönderdiler ve şu anda telefonuma mesaj lan genel sağlık Sigortası pirimi ödemem gerektiğini söylüyorlar saygılarımla

Karayakup sagolun bilgi icin

Başka bir başlıkta yazmıştım ama yine yazayım. Emeklilik sonrası öyle yada böyle kişinin iyileştiği hastalığının bittiği anlaşılırsa ne oluyor? Tamam emekliliği iptal oluyor ama diyelim bu kişi memursa geri işine mi dönüyor, yoksa SGK biz emekliliği iptal ettik sen naparsan yap mı diyor.

vergi indirimim ve raporum sürekli ama sgk kontrol muayenesi istedi sahte engelli raporu için soruşturma varmış sonuç olarak rapor aldım %46 dan %35 düştü 3 ay oldu sgk den olumlu yada olumsuz bir yazı gelmedi maaşım devam ediyor ben 15 gün önce tekrar heyete başvurdum sondadan 2 adet boyun fıtığı çıktı ve şimdi ki oranın %40 aldım % 20 astım %10 tiroit ameliyatı oldum ömür boyu ilaç kullanıyorum.tansiyon %10 ve boyun fıtığı %8 ve toplamda %40 yarın sgk gidip cevap gelmediğini yeni raporunu götüreceğim sonuç ne olur bilmiyorum yaşayıp göreceğiz

Üst Alt