Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bel fıtığı ameliyatı oldum. Ameliyatta enfeksiyon bulaşmış..?

cisilim

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben 2 ay önce ameliyat oldum.fakat ameliyatta enfeksiyon oluşmuş. 1 hafta önce ayrıntılı emar çektirdim, sizinle paylaşayım.
L3-4 ılımlı sağ paramedian HNP, L4-5 ılımlı santral HNP, L5-S1 sağlaminektomi yanısıra sağ mediolateral süperiora uzanım gösteren nüks ekstrüde HNP yanısıra bu düzeyde spondilodiskit bulguları ve sağda epidural mesafe içerisinde yoğun enfeksiyöz yumuşak doku kompenenti.

emar sunucu bunlar. ne yapmamız gerekiyor ve nasıl bir yol seçmemiz gerekiyor.
platin gerçekten takılmalı mı ilerde bana bir sorun teşkil eder mi :confused:

saygılarımla....

Öncelikle geçmiş olsun.Doktorunuz filme bakıp değerlendirdimi yoksa raporda yazanımı okuyorsunuz.sanırım eklem intihabı var, bu sizde ateş, halsizlik vb. şikayetler yapıyormu.Neden platin takmayı düşünüyorlar, omurgayımı değiştirecekler ?

yazından anladıgım şu anda daha yumuşak dokuda var enfeksiyon.acilen doktora git ve antibiyortik tedavisine ne yapacaksa karar versin. eger kemiğe bulaşırsa, çok acaip sorun olur. Hiç gecikme. Hatta al Mrsonucun yarın sabahtan git. Kemige bulaşmış mı diye sor v.s... Hızlı müdahale edilirse belki de çok kolayca hiç sorunsuz da çözülebilir. (Ancak gecikmeden hemen doktoruna görünmelisin).

sevgili arkadaşım ben 2 sene önce l5 s1 ameliyatı oldum ona spodolisteis ameliyatı deniyor yani halk arasındaki adı bel kayması sizdeki bel kayması tek yönlümü çif yönlümü zate tek yönlü olan belkaymalarına platin takmıyorlar bende önce tek yölü başladı çif yönlü olunca platin taktılar nasıl oldun diye soracak olursan eskisinden daha berbatım ama benim şu şanşsılğım var bel kayması ameliyatına girerken belimde fıtıkta mevcuttu drlara fıtığıda alırmısınız diye sordum onlarda açmışken alırız dediler ameliyattan çıktıktan sonra fıtığı aldınızmı diye sorduğumda senin belini fıtık değil bel kayması ağrıtıtordu bizde almadık dediler valla ben eskiden ağır kaldırınca belim ağrırdı şimdi yürüsem bile belim ağrıyor gittiğim farklı hastaneler fıtıkta ağrı yapabilir ameliyat olduğum hastene ise hiç bişey olmasa belinde platinler var onlar ağrı yapıyor olabilir deyip başlarından savıyorlar derimki bi kaç hasteneden görüş al platini öyle taktır

Üst Alt