Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bel fıtığı, apandisit ve safra kesesi ameliyatı ile hangi oranda rapor verilir?

mesut.ozbey.1972

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selamın aleyküm,

Merhabalar arkadaşlar;

ben kasıtık fıtıgı,apandis ve safra kesi ameliyatı oldum. Bu ameliyatlar raporlarda derecelendirmeye giriyor mu

normal şartlarda bu hastalıklardan sakatlık oranı cetveli'ne göre %40 oranı bulabileceğinizi düşünmüyorum. ama tabii hastalıklarınızın ameliyat öncesi ve sonrası durumu önemli.

tabiikide en doğru kararı hekimler verir. Sakatlık oran cetveli'ne bi bakın isterseniz %40 ı bulabileceğinizi düşünüyorsanız heyet randevusu alıp engelli raporu başvurusunda bulunabilirsiniz.

normalde çoçuk felçi geçirmişim sag ayakta kısalık ve incelik var ortepedik engeliyim zaten ve eski raporumda var %40 ama bildiginiz gibi şimdi oranları düşürüyorlar bende bu ameliyatları oldum açaba bunlara oran veriyorlarmı.

tabii onlarada oran alırsınız.Ama kaç verirler bilemem. raporunuz hangi tarihten? 2013 yılında sakatlık oran tablosu güncellendi bazı oranlar düşürüldü.

2004 yılında aldım. Şimdi %20 veriyorlar. bel fıtıgı şüpeside var ama henüz doktora gitmedi.

evet rapor eski. bel fıtığından en fazla 8 alırsınız. ben ameliyat oldum 8+1 (ameliyat olduğumdan) toplam 9 oran aldım.

diğerleri için yorum yapamam. ama ortopedi %20 veriyorlarsa şuan 40 ı bulmanız zor görünüyor.

Üst Alt