Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bel fıtığı ve sinir sıkışması için engel oranı verilir mi?

Mustafa788

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
19
Bel fıtığı ve el de sinir sıkışması olup elden amaliyat olup engelli raporu alınabilir mi oran kaç olur

D grubu hastasınız engelli değilsiniz

Merhaba belimden 2 kere fıtık ameliyatı oldum 2. Ameliyatımda 4 platin 2 saplama vida taktılar şuan belim komşu segmet denilen bı hastalık durumunda yani tekrar ameliyatlık ayrıca boynumda servikal lordoz düzleşmesi diye bı durum var 3 yıllık hiper tansiyon hastası ve astım hastasıyım hepsi raporlu acaba heyete girsem kaç oran alırım bi

ht 10
astım puan için sft testi klinik muayene şart..sft ve mr raporu varsa buraya yapıştır ona göre ne alırsınız bakalım.

@uğur5419,

Aft testleri daha önce yaptırmıştım ama ya zar zor ilaçla geçiyordum yada geçemiyordum ama Foster diye bir ilacı 4*2 günlük kullanıyorum L2L3 L3L4 L4L5 sıkıntılı sinirlere baskı yapan fıtıklar var ameliyatlık durumda daha önce gittiğim doktor önceki ameliyatlarıma nazaran daha zor bı ameliyat olmam gerektiğini söylemişti mevcut platinlerin sökülüp fıtıkların temizlenip aşağı ve yukarı doğru platinlerin çoğalması gerektiğini söylemişti.

Mr resimleri raporları mevcut ama yapıştırmayı beceremediğim için böyle ifade etmek zorunda kaldım

Boyun mr ında sadece servikal lordoz düzleşmiştir yazıyor

Son düzenleme:
cevaplamaya çalıştım yyardimi olurmu bilemeyecem eğer bu konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim

bana göre negatif...

Siz yinede heyet başvurunuzu yapın heyet değerlendirsin.

Sft testi ve mr raporu olmayınca net bir şey söyleyemiyorum.

Astım ileri derece olsa tek başına foster yeterli olmaz.

@uğur5419,

Üst Alt