arkadaşlar merhaba
19.04.2021 tarihinde Bakırköy sadi konuk araştırma hastanesinde vergi indirimi için heyete girdim.
rahatsızlıklarım Tip2,tansiyon,kolestrol,bel fıtığı,nefes darlığı,astigmat miyop
fakat gelen sonuçta sadece tip2,tansiyon ve kolestrolden %35 aldım
bende rapora eksik teşhis diye itiraz ettim.
1. si nefes darlığım alerjik astıma döndü FEV %82 ama puan verilmedi
2.si bel fıtığını nöroloji doktoruna totmgrafi raporum var dememe rağmen kaideye bile almadı
bel fıtığı geçmişim 2011 yılında ilk teşhis kondu tabi o zaman enabız yok görünmüyor sonraları ise çatalca devlet
hastanesinden nöroloji bölümüne günümüze kadar defalarca çıkmışlığım var bunlar enabızda görünüyor
şimdi 2021 de ne olduda derseniz allahım bana ikiz bebek verince şu anda 14 aylıklar mecburen bel fıtığım sıkıntı
yaratmaya başladı.fıtık 2 diskte L3 ve L5
şimdi itiraz sonucuna göre tekrardan heyete gireceğim bel fıtığı konusunu doktorlara nasıl kabul ettirebilirim
alerjik astımdan puan alabilirmiyim.
Bu konuda tecrübeli arkadaşların fikir ve yardımlarına ihtiyacım var
teşekkürler
19.04.2021 tarihinde Bakırköy sadi konuk araştırma hastanesinde vergi indirimi için heyete girdim.
rahatsızlıklarım Tip2,tansiyon,kolestrol,bel fıtığı,nefes darlığı,astigmat miyop
fakat gelen sonuçta sadece tip2,tansiyon ve kolestrolden %35 aldım
bende rapora eksik teşhis diye itiraz ettim.
1. si nefes darlığım alerjik astıma döndü FEV %82 ama puan verilmedi
2.si bel fıtığını nöroloji doktoruna totmgrafi raporum var dememe rağmen kaideye bile almadı
bel fıtığı geçmişim 2011 yılında ilk teşhis kondu tabi o zaman enabız yok görünmüyor sonraları ise çatalca devlet
hastanesinden nöroloji bölümüne günümüze kadar defalarca çıkmışlığım var bunlar enabızda görünüyor
şimdi 2021 de ne olduda derseniz allahım bana ikiz bebek verince şu anda 14 aylıklar mecburen bel fıtığım sıkıntı
yaratmaya başladı.fıtık 2 diskte L3 ve L5
şimdi itiraz sonucuna göre tekrardan heyete gireceğim bel fıtığı konusunu doktorlara nasıl kabul ettirebilirim
alerjik astımdan puan alabilirmiyim.
Bu konuda tecrübeli arkadaşların fikir ve yardımlarına ihtiyacım var
teşekkürler