Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bel ve bacak aksaklıkları için %40 özür oranı verilir mi?

TASAR Fatih

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
belim kırılmıştı ondan %12 kısa bacak tan %18 aldım toplamda %28 aldım 30 olması gerekmezmi bi de sol ayağım sagya ince sol ayağım düşük ayak ve belim eğri heyete giricem yeniden % 40 verirlermi yardımcı olursan çok sevinirim

yeniden heyete girmek için itiraz mı ettiniz acaba?

malesef ben de herkesin bildiği kadar biliyorum. ben de rapor alma sürecindeyim, emin adımlarla ilerlemek için burda her durumu soruyorum. önce analiz sonra aktivasyon :)

İnşallah isteğiniz olur ☺️

:) bilgi edinirsiniz paslasirsak sevinirim

esasında araştırma hastanelerine, ünversite hastanelerine itiraz etmeden başvurabiliyorsunuz bu şekilde rapor veren hastaneler de var, buşunduğunuz şehirdeki heyet raporu veren hastaneleri arayıp öğrenebilirsiniz keza ben öyle yaptım ve ilerleyişim bu şekilde olucak. yarın başlıyorum hayırlısıyla...

TASAR Fatih Suret

daha önceden elinizde engelli raporunuz varsa sağlık il müdürlüğüne gidip hastalık ilerlemesi müracaatı yapın 1-2 gün içinde hastaneye sevkinizi yapıyorlar tekrar heyete giriyorsunuz benim 2011 yılından kalpten %30 tek böbrekten %0 vardı yeniden giriyorum göz doktoru %3 verdi fizik doktoru sol bacak 3cm kısalığa %8 kas atrofisine ( kas erimesine ) %7+7 verdi şuan %25 deyim kalp ve böbrek ve göğüs kaldı geçerim inşallah

merhaba
öncelikle geçmiş olsun. hastalıklarınızın oranı toplamda %30 yapıyor. ancak hesabı farrklı bir yöntemle yapılıyor.
hastane oranı doğru vermiş. balthazard yöntemine göre. oda şöyle hesaplanır. enyüksek oranınız 100 den çıkarılıp 2.oranınızla çarpılır ve 100 e bölünür. çıkan sonuç 2. hastalık oranınızdır. bu da 1.oranınızla toplanır.
şöyleki:en yüksek oranınız%18...... 100-18=82
ikinci oranınız %12...... 82*12=984/100=9,84 (ikinci oranınız )
toplamda 18+9,84=27,84 yani 28

Üst Alt