Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bel ve boyun fıtığı için çekilen MR sonuçları ne kadar süre ile geçerli?

rexart

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Bel Fıtığı ve Boyun Fıtığı için çekilen MR sonuçları ne kadar süre ile geçerli?

1 sene sonra yeniden MR istendiği takdirde bu fıtıkların kendiliğinden geçmiş olması ve bu sebeple puan düşürülmesi gibi bir durum olabilirmi?

Lütfen bu konuda fikir yürütme gibi cevap vermek yerine sadece tecrübesi ve kesin bilgisi olan yazarsa daha yardımcı bir cevap olur herkes için.

rexart 1 yıl öncesini kabul ediyorlar genelde benim kabul etmişlerdi 1 sonrasını tekrar mr istiyor doktorlar.

umut2135
Tam olarak merak ettigim sey bu degil, tekrar mr istendiginde yeni mr da fitik larin duzelmis olarak cikmasi ve bu yuzden puan verilememesi gibi bir sey olabilirmi?

Sacma gelebilir sorum ancak bilmedigim icin supheye dustum.
1 sene Kontrollu rapor ile emeklilige basvurmayi dusunuyorum, tek hastaligim bu degil digerleri ile ilgili durumu ogrendim sadece fitiklar konusunda ogrenemedim.

rexart hangi rahatsızlık olursa olsun düzelme var ise
Oran verilmez tabikide rahatsızlık devam ederse veya ilerlerse oran artma gibi bir durumda var.

Fıtık kendi kendine duZelip 1 sene sonra mr da fitik cikmayabilir yani oylemi?

Üst Alt