Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bel ve boyundaki sorunlardan kaç oran alabilirim?

surikata

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Bugün heyetteki doktara sonuç gösterdim bilgisayara işledikten sonra sordum anca 3 verilir sonuçlar heyette belli oluyor dedi.Tabi ben şok oldum.Benim bel ve boyundan 8+8 yada 6+6 beklentim vardı.Geçen seneki (yeni çekileni göremiyorum nedense) mr sonuçunu aşağıya ekliyorum acaba gerçekten anca 3 oran mı alırım Perşembe günü heyet karşısına çıkacağım bilgilendirirseniz çok sevinirim.3+3 te alsam yetiyor aslında

MR, VERTEBRA, LOMBER
Sayin Meslektasim, Hastanizin LOMBER SPINAL MR TETKIKINDE; SEKANSLAR :FSE T1, FRFSE T2 sagittal FGR T2 aksial Lomber lordoz tabiidir. *** Lomber lordoz
düz görünümdedir. Lomber vertebralarin korpus yükseklikleri, disk mesafeleri normaldir. *** L1-2 diskinde bulging görünümü ve dejeneratif sinyal kaybi mevcuttur. ***
L4-5 ve L5-S1 disklerinde dejeneratif sinyal kaybi ve diffüz annüler tasma izlenmektedir. Intradural patolojik bulgu izlenmemistir. Paraspinal yumusak dokular tabiidir.

MR, VERTEBRA, SERVIKAL
Sayin Meslektasim, Hastanizin SERVIKAL SPINAL MR TETKIKINDE: SEKANSLAR: FSE T1, FRFSE T2 sagittal FGR T2 aksial *** Servikal lordoz düz görünümdedir.
Servikal vertebralarin korpus yükseklikleri, disk mesafeleri normaldir. *** C3-4 seviyesinde kord'la temas izlenmektedir. *** C3-4, C4-5 , C5-6 ve C6-7 disklerinde
bulging görünümü mevcuttur. Subaraknoid mesafe daralmistir. Kord'la temas mevcut olup, kord sinyali korunmustur. Intradural patolojik bulgu izlenmemistir. Paraspinal
yumusak dokular tabidir

XMqDW0.jpg

Oran yazmamış ,ne yazdığınıda okuyamıyorum

Üst Alt