Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belden kemerli yürüme cihazı mı, iskial destekli kafo mu daha iyi?

bertuğ

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
4 sene evvel bertuğ'a belden kemerli yürüme cihazı yazılmıştı ama bize verilen cihazın iskial destekli kafo olduğunu öğerendim acaba hangisinin fiyatı yüksek?

daha doğrusu kandırılan biz miyiz yoksa devlet mi?

Belden kemerli yürüme cihazı en pahalı olanıydı galiba. Bunun bu şekilde olup olmaması gerektiğini en iyi doktor biliyor. O ne şekilde cihazı istemişse o şekilde yaptırın ama sakın medikalcilerin isteklerine ve fikirlerine göre hareket etmeyin. Yıllar önce bi medikal firması hiç ihtiyacım olmamasına rağmen cihazı rapora belden kemerli şeklinde yazmam gerektiğini aksi takdirde kurumun bunu ödeyemeyebileceğini aktardı bana.... Ben de tabi inanmadım. Cihazı istediğim şekilde yaptıracağımı, belden kemerli cihaza ihtiyacım olmadığını, cihazdan memnun kalmam durumunda parasını ödeyeceğimi aksi takdirde ödeme yapmayacağımı, iyi bir şekilde yapılmaması durumunda başka medikal firmalarla anlaşma yapacağımı bildirip rest çektim. İki hafta sonra da cihazı en iyi şekilde yaparak bana teslim ettiler.

Doktor ne diyorsa o bence.... Ama sakın medikalcilerin oyununa gelmeyin.

öncelıkle geçmiş olsun arkadaşım kafo derken sadece poolıtılenmı yanlarında kılıt varmı iki şekılde yapılıyor çunku kafolu cıhazda alumuyon banttan cıhazda ama sadece bırısınde kafo monte edılıyor kılıtlere diğerindealumunuyon bantlar sana sadece kafomu yapıldı

Üst Alt