Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bele takılan platinleri hangi hastanede hangi doktora çıkarttınız?

Toretto

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
bel takılan platinleri çıkartanlar hangi hastanede hangi doktora çıkarttınız ? çıkartmak istediğinizi söylediğinizde doktorun tepkisi ne oluyor kendi istediğimiz ile omurlar kaynadığında çıkartabiliyormuyuz yoksa doktorun kalsın diretmesiyle karşılaşıyormusunuz ameliyat sonra her hangi aksaklıkla karşılaştınız mı ameliyatın ücreti hakkında bilgi sahibi olanlar var mı ?

platınlerı cok gerekmedıkce cıkarmıyorlar arkadasım ben 1998 oldum sene 2015 yani 17 sene benımle beraberler fazlada sıkıntısını görmedım

Omurgalar kaynadıktan çıkarılabiliyormuş 6 ay 12 ay süre içinde normal yükün kemiğe bindiği platinlerin bir hükmü olmadığı söylüyo doktorlar dediğiniz gibi ama rahatsız etmiyorsa çıkarıltılması gerekmiyomuş ama ben kesinlikle çıkartmak istiyorum vidalar işlevini yitirdikten ben ameliyat olalı daha 2.5 ay oldu yürürken platinlerin çok hissediyorum ve elim belimde yürüyorum sizden ricam bu alışma süresi hakkında bilgi verebilirmisiniz platinleri ne kadar sürede vücuda alıştı sizinki rahat platinleri hissetmeden ne zaman yürüyebilirim çok oturamıyorum ama normalde 7 8 saatt oturarak çalışıyorum çok oturmak platinlere zarar verir mi eğilmek kısacası normal hayatınıza tam anlamıyla ne zaman döndünüz şuan korkuda var platin oynar mı kayar mı iyi olmak için tavsiye ediceğiniz başka dinlemek isterim çünkü sizin baya süre olmuş hayatınzda platinler ne gibi kötü yanları oluyo bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Merhabalar bende 8 ay önce omurga ameliyatı geçirdim ve suan rahatım 6 ay sonunda ağrı yok denecek kadar azalıyor ve Platini hissetmiyorsunuz bile

teşekkür ederim bilgi verdiğiz için kaç platiniz var 2.5 3 ayki zamanlar sizde platinlerinizi benim gibi hissediyormuydunuz merak ettiğim durum doktoruma ulaşmıyorum şuanki durumum normal mi ? sizin şuan durumunuz nasıl oturma eğilme durumu oturken kaç saat rahatça oturabiliyorsunuz her hangi bi skıntı yaşıyormusunuz yani tam anlamıyla eski hayatınıza dönebildiniz mi ve platinlerin alışması için yüzme çok yardımcı oluyo diyorlar sizce doğru mu ?

Hissetme dediğiniz dokunduğunda olan hissetme mi yoksa gergin olma hali mi? Bende ilk zamanlar oturamiyordum yürüdüğümde oturdugumda çok ağrım oluyordu ama bu zamanla azaldı şuanki durumun normal çünkü çok yenisin ve bu ağır bi ameliyat mutlaka yüz banada doktorum yüz dedi ve gerçekten çok iyi geliyor

şöyle yürüdüğüm de belimde batma şeklinde oluyor böyle belimde bi ağırlık olduğunu hissediyorum buda şuan rahatsız ediyor umarım zamanla sizin gibi olurum hissetmeden yürümeye başlayabilirim ? sizde kaçtane platin var istediğiniz gibi eğilebiliyormusunuz ? yani beyin cerrahlarının yazılarına inanamıyorum insanların 2 yada 3 ayda işlerine dönebiliceklerini yazmışlar insan bu dönemde sadece daha rahat yürümek için uğraşıyor belki kişiden kişiye değişebilir ama ben ameliyat olduğuma pişmanım ve biran önce en fazla 2 yıl içide omurların kaymasını bekleyip şuanki düşüncem belki alışamadığımdan dolayı böyle düşünüyorum biran önce ameliyat olup kurtulmak istiyorum platinlerden.

Platin lerin suan seni rahatsız ettiği için böyle düşünüyorsun hiç hissetmeyeceksin o yüzden Platin leri aldırma fikri iyi bi fikir değil bende 10 tane Platin var

arkadasımın da dedıgı gibi 6 ay sonra unutursun belınde platın oldugunu aldırmak daha rısklı olabılır sonucta omurga ınsallah en kısa zamnda alısırsın

inş dediğiniz gibi olur teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için

Allah şifa versin, gerekmedikçe ben en basit amelyatın bile yapılmaması taraftarıyım... Hatta gerekmedikçe aspirin bile içilmemeli, yan etkisi var vss...

Üst Alt