Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belediye Başkanı bana sormadan kadromu değiştirebilir mi?

Bakkalgazi

Yasaklı Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
ben elektrik teknisyenim kadrosundayken beledıye başkanı , bana sormadan kadromu zabıta memuru olarak değiştimiş. Bu mümkün mü ? Idare mahkemesine dava actıgımda kazanma ihtimalim varmı , bu atamanın durdurulması hakkında karar alınabılır mi ? Bana yardımcı olun lutfen . .

Iktidar yanlısı belediyeyse zor..çünkü artık mahkemede de dayın olacak..vel asıl işin bana göre zor..yinede hakkını ara ....

başkanım yerimi neden değiştirdin dedim orada memur ihtiyaçımız var o yüzden dedi bende dedim ama başkanım ben zabıtalıktan ne anlarım dedim oda dedi çabuk öğrenirsin sen zekisin koçum benim dedi gitti...

değiştirebilir bu devlet memurluğunda da böyle amir sana istediği işi yaptırabilir kadron ne olursa olsun eğer yapmanda fiziki olarak seni zorlayacak bir durum yoksa yapmanı tavsiye ederim
kenan 288
bunun iktidarla bir alakası yok iktidar demiyor ki şu adamı burdan al buraya ver saçma bir düşünce senin ki

sağlam türk işini sağlama almışsın ahkam kesiyorsun başbakan yasa çıkarıpta benden izinsiz mit başkanını yargılamayazsın demedi mi bu yapılan yargıya müdahale değilde nedir bir örnek verdim sana sadece şimdi de 2022 maaşı alanları tekrardan inceleyecekmiş eviin içindeki eşyalara bakacakmış eğer ki lcd televizyon yada bilgisayarın varsa zenginsin diye maaşını kesecekmiş

Zaten verdikleri maaş ile geçinilemeyeceğini devletin kendiside biliyor ama çok para vermiş gibi evdeki eşyanın hesabını soruyor ama kime ne anlatacaksın memur olmuşsun işlerin tıkırında...

sağlam türk;
burda kendi rızam dışımda oluşan bir durum var ama

şükür et Birgün Görevin Çöp Toplamak Olabilir Arkadaşaım Mümkündür

değiştirir dış görevlendirmeyede yollayabilir bölge idarenin cevabı büyük ihtimal ile kavuşturmaya yer olmadığıdır. kısa bir süre deneyin derim sizi zora düşürmüyor ise sonrada tekrarda özel kalemden istek yapabilirsiniz olmuyor beceremiyorum diye.

bakkalgazi türkiyede engelli olarak çalışmak istiyorsan verilen her işi yapmak zorundasın ben bir otelde çalıştım bir hafta resepsiyonda telefonlara bakıyordum ben görme engelli birisiyim müdür geldi bana dediki yerdeki sinek ölülülerini görünce eline süpürge alıp süpüreceksin dedi ben görme engelliyim sineği nasıl görebilirim dedim ertesi gün işime son verildi

üzgünüm ama burası türekiye özürlü kadrosundan işe alıyorlar sağlam insan gibi performans bekliyorlar yüzde yüz performansla çaılış istiyorlar

bakın kardeşim benim tanıdığım bir çok engelli engelsiz belediye çalışanı var masa başı işi yapanları dışarıya dışarı işi yapanları masa başına veriyorlar
TOLGAHAN
başbakanın o dediği ve 2022 maaşı ile belediye personelinin görev değişimi arasında nasıl bir bağlantı kurdun kaldı ki 2022 maaşını haksız yere alanları tespit edip devletin üstündeki yükün azaltılması kötü birşey mi milyonlarca lira devlete külfet yüklemek güzel birşey mi ne var yani bana da 2022 maaşı vermediler babam emekliymiş kişi başına düşen gelir 140 liranın üstündeymiş ama bu bahsedilen olay farklı bir de senin olayın tamamen şahısla alakalı onun dengesizliği bana da ilk zamanlar temizlik yap dediler ama raporu görünce santrale verdiler

sağlam türk senin kadar bende biliyorum haksız yere 2022 maaşının veriğldiğini ama evdeki eşyaların yeni diye maaş kesmeleri sence adil mi? lcd televizyon varsa maaşı keseceklermiş soruyorum sana tüplü televizyon kaldı mı mecbur lcd alıyoruz saçmalıklar diz boyu aylık verdikleri 243 tl ile kimsenin geçineyemeyeceğini devlet adı gibi biliyor

belediye ile tabikide ilşkisi yok ama devletin yanlış işlerinide örnek vererek bir bağlantı kurmaya çalıştım sen özel setörde çalışsaydın rüyanda görürdün santral memurluğunu

DEVLETİN ÖZEL SEKTÖRDE ÇALIŞAN ENGELLİLERİN DURUMUNU İNCELEMESİ VE YAPABİLECEĞİ BİR İŞTE ÇALIŞTIRILMASINI SAĞLAMASI GEREKMEZ Mİ ?_ÖZEL SEKTÖR DİYE BİZİ EZMELERİ Mİ GEREKİR SENCE BİR EKSİKLİK DEĞİLMİDİR BU?

birader ben özel sektörde yıllarca çalıştım neyin ne olduğunu bilirim günde 12-13 saat çalışırdım 350 lira maaş alırdım mesai yaptığımda saatine 1 lira alırdım ayrıca cumartesi günü de 8-5 çalışırdım bazı pazar günleri de mesai yapardım onun için ben aza kanaat edip çoğu buldum çok şükür tüplü televizyon dedin benim televizyon tüplü 20 yıllık televizyon hala kullanıyorum yeni nesil televizyonlar onun yanında solda sıfır ayrıca türk malı bir televizyon bu pek önemli değil neyse de dediğin gibi bir takım çalışmalar yapıldı ama daha da yapılmalı bunu için de zaman lazım sen istiyorsun ki herşey bir anda olsun ama mümkün değil gerçi burası türkiye ama yine de bir müddet zaman lazım

git davanı aç kardeşim teknik bir kadroda çalışıyosun sen maaşta kaybın oluyorsa dava aç. ama ha böylede farketmez diyorsan sen bilirsin.

bak ne güzel söylüyorsun 12 13 saat çalışıyordum diyorsun bende bu dediğin olaydan dolayı şikayetçiyim ben görme engelli biriyim gece körlüğü var benim gözlerimde 12 13 saat nasıl açlışabilirim sana soruyorum akşam olunca ben eve nasıl gelecem bir arabanın altında kalacak kesin

televizyon olayına gelince evdeki televizyon bozuldu bende gidip lcd televizyon aldım ben bunu anlatmaya çalışıyorum sıfır tüplü televizyon yokki ben ne yapayım bu yüzden maaşı kesmek sence adil mi?

bu tip olaylar yanlış ama oda biraz kişilerin vicdanıyla alakalı inan evladı olsa ona bakmaz oldu olacak yediğim ekmeğe içtiğim suyada baksın sen karnını doyurabiliyorsun diye 2022 vermesin yalnız hiçbir engeli olmayıp sahte raporlarla maaş alanların önünü kesmek istiyorlar ama buna da bir ölçüt getirmeleri lazım ha bu arada gece körüymüşsün Allah şifa versin kendine çok dikkat et benim arkadaşta aynıydı şu aunda total kör ben de görme engelliyim %10-15 civarı bir görmem var Allaha emanet ol

Allah razı olsun sağlam türk allah sanada şifa versin bu hastalık hersene ilerliyor belki 7 sene sonra benim gözümde kapanabilirmiş allahın dediği olur inşallah dermanını verir
eğer ki sahte rapor alanları ve torpille maaş alanları belirleyip bu gibi insanların maaşlarını keseceklerse çok iyi ama evdeki eşyalara göre bir maaş ayarlaması yapacaklarsa bu gerçektende çok adaletsizlik olur inşallah maaşı gerçekten hakedenlerin maaşlarını kesmezler.

sağlam türk;

Oldu sen üniversite mezunu ol mühendis ol amirinin canı sıkıldı senden hoşlanmadı senin kadronu hizmetli yapsın/yapabilsin sana yerleri süpüreceksin desin yokyaaa böyle bir saçmalık olmaz, kurum içinde yerin yaptıgın iş değişse bile kimse unvanını veya maaşını değiştiremez ver mahkemeye çatır çatır kazanırsın...

Üst Alt