Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belediye bünyesinde kurulacak olan ampute futbol takımı müracatları başlamıştır.

ISMAIL1

Aktif Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Ampute futbol Süper Liğinde Konya'yı temsil eden Konya Engelliler Gücü Spor Kulubü Belediye adına Süper Liğin altında olan 1 inci lig için yeni bir Ampute Futbol Takımı kurma çalışmaları başlamıştır.

Kendine güvenen genç dinamik Ampute Futbol da oynayabilecek arkadaşların aşağıda belirtilen irtibat numarası ile irtibata geçerek kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

Ampute Futbol oynamak isteyen arkadaşlar kayıtlarını yaptırmalarını 15 Mayıs 2013 tarihinden itibaren eğitim,Antreman ve kamp çalışmaları için başvurular değerlendirilecektir.

Yapılan başvurlar sonrası belirlenecek olan 25 kişiye Gençlik Spor Bakanlığı aracılığı ile Haziran ayında Antalyada Eğitim,Antreman ve Kamp çalışmaları ile başlanılacaktır.

1.Yapılan seçmeler sonrası seçilen arkadaşların sergileyecekleri performansa göre maaş ve prim verilecektir.

2.Konya dışından gelecek olan arkadaşlar için yol ücretleri ödenecektir.

ŞARTLAR

1. 15-30 YAŞ ARASINDA OLMAK

2.
OYUNCU OLABİLMEK İÇİN TEK AYAĞIN OLMAMASI VEYA KISA KULLANMAMASI GEREKMEKTEDİR.

3.
KALECİ OLACAK OLANLARIN TEK KOLUNUN OLMAMASI VEYA KULLANAMAMASI GEREKMEKTEDİR.

İRTİBAT NUMARASI :

İsmail BAŞER 0 542 822 91 35

İsmail abi bn katılmak istiorm . 1996 doğumluym sol diz altı amputeyim . Şuan diyarbakırda ikamet etmekteyim . bana ulaşırsanız çok sevinirm . numara 537 345 73 92 dir . allaha emanet .

arkadaşlar ben bilgi edinmek istiyorum bu ampute takımında herhangi bir maaş veriliyormu ben de ampute takımında oynamak istiyorum benimde sol kolum %40 raporlu yardımcı olabilecek olan bana yardımcı olurmu rica etsem ben adana da yaşıyorum neresi olursa olsun fark etme oynarım kalecilik yapabiliyorum bu konuda iyiyim kendime güveniyorum

tel 05071479102

bende katılmak istiyorum 1990 lıyım kalecilik yapıyorum 05071479102

Üst Alt