Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belediye otobüsünün çarpması sonucu işitme yetimi kaybettim. Haklarım..?

Hakverdi

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
mart ayında Karşıdan karşıya geçerken belediye otobüsü çarması sonucu beyin tranvası gecirdim ve 12 gun hastanede kaldım. Doktor sol kulağımın birdaha hiç duymayacağını sağ kulağımın ise işitme cihazıyla kısmen duyacağını söyledi. Ve işitme cihazı kullanıyorum fakat cihazlada duyduğumu anlamıyorum.. doktor alışmamı soyledı ama ben alışamıyorum.. hayatım alt üst oldu okulumu bıraktım geleceğe dair hiçbişey düşünemyorum. Kazadan sonra ne bişey soran oldu ne bir mahkeme ne bir ifade aldılar benim ne yapmam lazım kafam çok karışık bana yardımcı olurmusunuz.

kaza tutanağında kusur kimde görünüyor, sendemi ,otobüstemi. kusurun tamamı sende değilse tazminat hakkın var.

yayalarda araç sürücüsünün kusuru oranında tazminat alırsın atıyorum asli kusur sende tali kusur araçta o zaman tazminatın % 25 lik kısmını sakatlık oranına göre yapılan hesapta alırrsın istersen bana bilgilerini yaz hesaplayım ben bu işleri yapan bir hukuk bürosunda çalışıyorum en azından hesaplarım bir fikrin olur.

Kaza tutanağında kusuru bende bulmuşlar ama kusurlu olan ben değilim. Benim amacım tazminattan ziyade bu duruma gelmeme sebep olanların cezalandırılması.

onun için dosyaya itiraz edip eğer savcı takipsizlik kararı vermemişse bilirkişiye eğer takipsizlik kararı var ise mahkeme yoluyla kararla birlikte tekrar konunun araştırılmasını sağlamanız lazım başka ihtimali yok karşı tarafın kusuru olmazsa cezai ve tazminat süreci ile ilgili hiçbirşey yapamazsınız

Üst Alt