Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belediye şirketindeki engelli çalışana yol yardımı yapılıyor mu?

Mustim

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar eskişehirde belediye şirketinde çalışmaktayım iş yerine geliş gidişimi özel aracımla sağlamaktayım iş yerinden servis talep etmeme rağmen karşılamadı normal çalışana yol yardımı veriliyor bize sürülen serbest kart çıkarma hakkın var deniliyor nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Belediye de çalışıyorsan çalıştığın belediyeye sorman gerekir. belediye ilgileniyor kartlarla.

Serbest kart çıkarma hakkınız var diyerek konuyu kestirip atıyorlar

Mustim

Özel aracınının masrafını karşılar mı bilmiyorum. Ama eskişehirde engelliler ulaşımı ücretsiz kullanma hakkı olduğu için bahsettikleri kart ulaşım ücretsiz karttan bahsediyor anladığım kadarı ile. Özel aracının masrafını karşılamaz diye biliyorum. Servis te yok ise. Benim çalıştığım özel bankada servis imkanı var. Taşıt yardımı diye 60-70 tl gibi bir ödemesi var onun içinde servisten çıkmama değmez.

Üst Alt