Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belediye su ve gaz faturalarında engellilere indirim yapamaz mı? [Soru]
engelliler adına belediyenin hizmetlerinden indirimli yararlanmak için girişim yapan oldumu acaba.yapan varsa paylaşabilirmi bilgileri bizimle.teşekkürler..
Merhaba,
Ben su indiriminden yararlanıyorum. Bağlı olduğun belediyeye bir dilekçe ile başvuruyorsun. Dilekçenin ekine raporunu da ekliyorsun onlar işlemleri yapıyorlar ve bir dahaki faturan indirimli geliyor. Yalnız su abonesi sen olmalısın. Sen abone değilsen aile büyüğün aboneyse o dilekçeyi veriyor ve sana bakmakla yükümlü olduğunu belirtiyor.
Tunay Yavuz arkadasımız haklı resmin altındaki yazılanlar her zaman gercegi yansıtmaz dogru olsa bile kişinin bulundugu yer degişmişde olablir
Ayrıca aynı il sınırları içindeki belediye hizmetleri buyuksehir, ilçe ve belde belediyelerinde cok farklı uygulamalar bile olabilmekte bu yüzden bilgilerini paylasan arkadaslar uygulamaların il ilçe hatta belde olarak bilgi verirlerse daha cok yardımcı olabileceklerini sanıyorum.