Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belediye su ve gaz faturalarında engellilere indirim yapamaz mı? [Soru]

hawk14

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
engelliler adına belediyenin hizmetlerinden indirimli yararlanmak için girişim yapan oldumu acaba.yapan varsa paylaşabilirmi bilgileri bizimle.teşekkürler..

bu gibi uygulamalar bireysel başvuru ile değil kamuoyu baskısı ile yada kanunla oluyor zannedersem.

Merhaba,
Ben su indiriminden yararlanıyorum. Bağlı olduğun belediyeye bir dilekçe ile başvuruyorsun. Dilekçenin ekine raporunu da ekliyorsun onlar işlemleri yapıyorlar ve bir dahaki faturan indirimli geliyor. Yalnız su abonesi sen olmalısın. Sen abone değilsen aile büyüğün aboneyse o dilekçeyi veriyor ve sana bakmakla yükümlü olduğunu belirtiyor.

evet ben de su indiriminden faydalanıyorum, ama oran çok yüksek değil yanılmıyorsam.

iyi ,hoş, güzelde hangi şehirde bu indirimi alıyorsunuz.lütfen bunu belirtin arkadaşlar ....

BEN ESKİŞEHİRDE (RESMİN ALTINDA HERKESİN ŞEHRİ YAZIYOR)

bilecikli tşk'ler ama sanal alemde olduğumuz için yanlış beyan olarakda belitilebilir şehirler o yüzden sordum ....

Tunay Yavuz arkadasımız haklı resmin altındaki yazılanlar her zaman gercegi yansıtmaz dogru olsa bile kişinin bulundugu yer degişmişde olablir

Ayrıca aynı il sınırları içindeki belediye hizmetleri buyuksehir, ilçe ve belde belediyelerinde cok farklı uygulamalar bile olabilmekte bu yüzden bilgilerini paylasan arkadaslar uygulamaların il ilçe hatta belde olarak bilgi verirlerse daha cok yardımcı olabileceklerini sanıyorum.

haklısınız dostlarım.benim faydalandığım eskişehir büyükşehir belediyesi

istanbulda yok ama böyle şeyler.ibb ye bir mahalle baskısı oluşturabilirmiyizki acaba :)

Üst Alt