Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belediyede çalışan büro işçisi ne kadar maaş alır?

susamlı_seker

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba herkese,

bi arkadaşım beledıyede büro işçisi olarak işe başlayacak. % 40 raporu war. işkurdan dolayı işe alındı. engellı kadrosu ıcın.

beledıyede büro işçileri ne kadar maaş alıyor bılen var mı? butun beledıyelerınkı aynı mıdır?
maaş harıcınde sosyal olanakları var mıdır?

şimdiden tesekkurler...

Alacağı ücret İşverenle yaptığı sözleşmeye bağlı.Sözleşmede hangi miktar belirtmişse,o miktar üzerinden ücret alacaktır.

sözleşmeye bağlıdır bende büro işçisi olarak başladım bu dönem seçilen başkan dolduruşa geldi ve sorumluluk zammını 500 tl den 100 tl ye indirdi kesti yani sendikamız müfettiş istedi 5 ay oldu daha gelecek ben iktisat mezunuyum bilgisayar dersi aldım meb in verdiği belgelerim de var ama belediyeler siyasi yerler olduğu için maalesef birilerinin insafına bırakılmış bir durum söz konusu belediye de en yüksek tahsilli olmama rağmen en düşük ücreti ben alıyorum devletin buna el atması lazım ama ne zaman bilinmez durum bundan ibaret kardeş allah yardımcısı olsun başlayacak arkadaşın yıldırma politikaları da cabası artık

belediyede 5 yılım bitti bende madur olanlardanım beni işe alan başkan ha bu gün zam yapacak ha yarın yapacak diye bekledim ama yapmadı şimdi başka partiden seçildi o hiç yamaz benden başka çalışan tüm işciler benim aldıgımın üç katını alıyolar evet siyasi yer buralar istedikleri gibi at oynatıyolar sendika başkanıysa tam ...... neyse sinirlendim yine :D

Defne,ne demek benden başka tüm işçiler benden üç kat fazla maaş alıyorlar anlamadım.
Yapılan bir toplu iş sözleşmesinin hükümleri çalışan ve sendika üyesi tüm işçilere uygulanır,belediye başkanının insiyatifinde değil ki.
Ben 19 yıl çalışarak İstanbui Büyükşehir Belediyesinden emekli oldum.

Özürlü olarak İşçilerin statüleri nedir ? mesela 4/c falan mı ? bi acıklama yapabilir misiniz ??

Üst Alt