Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belediyede çalışan kim var başlığına neden kimse yazmıyor?

celik

Aktif Üye
Konular
68
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar,

mesleğiniz - çalıştığınız kurum ve kuruluşlar daki, Deniz arkadaşımızın 05-06-2006 tarihinde açmış olduğu "belediye çalışan kim var"
http://www.engelliler.biz/forum/mesleginiz-calistiginiz-kurum-ve-kuruluslar/3157-belediyede-calisan-kim-var.html
formuna cevap veren arkadaşların hiç biri siteye girmiyor mu? giremiyor mu? merak ederekten bir form açmayı uygun gördüm. epeydir takip ettiğim bu form da sürekli çevirimiçi kimseyi görmediğimden dikkatimi çekti. bu forma gelen 64 cevaptan nasıl olurda bir arkadaş olmaz meraklar içinde kaldım.. şahsen benim de iler ki zamanda belediyeye girme ihtimalim olur düşüncesiyle kendilerinden bilgi alıcaktım.

teşekkürler..

Belediye çalışanlar çok çalışıyordur da ondandır belki

Güzel cevap İlker :)
ben değilim valla belediyede

Çelik bahsettiğin forumda mesajı olan kişilerin online olmasını beklemene gerek yokki.. Sen aç başlığını aramızda belediyede çalışan ama o bahsettiğin forumda mesajı olmayan bir çok kişi var...Mutlaka cevap alacaksındır sorularına..

Konuyu açan arkadaşımız Deniz vefat etmiş üye adının altında yazıyor...

Belediye çalışanlar çok çalışıyordur da ondandır belki

tamam ilker abi çok çalışmalarındandiyelim. ben bu formu iki haftadır 24 saat diyebilirm takip ediyrum hiç mi denk gelmez. biraz acayip gibime geliyor.. onlarla görüşme isteğim iler ki zaman da belediye ye yerleşebilrim ya kendilerinden bilgi alıcaktım..

teşekkürler..

gunaydın serap_vuu abla.

bu konu da zaten bende senin gibi düşündüğüm için bu formu açmaya gerek duydum. çünkü benim bahsettiğim formun açılış tarihi bile çok eski. tarihine bakıpta form açmayı uygun gördüm.

teşekkürler...

Selamlar arkadaşlar ben de belediye de çalışıyorum.Park ve Bahçeler müdürlüğünde işçi olarak çalışmaktayım.(Başakşehir Belediyesin de)4 yıl oldu ,çok memnunum:)

merhaba

yares arkadaşımız merhaba

konuyu açma sebebim siz belediye de çalışan arkdaşlar dan bilgi almak. buraya üyeliğimin 4. yılını bitirmek üzereyken bir çok arkadaşla tanıştım. yüz yüze olsun, sanal da olsun. hepsinin bana iş konusunda söyledikleri "belediye ye girebilirsen, kaçırma" bende bunu merake ederek neden belediye. tamam iyi - rahat iş olabilir ama birde belediye de çalışan arkadaşlardan net şekilde duymk - öğrenmek istedim.

teşekkürler...

ben engelli birisi olarak, belediye sana gerçekten senin yapabileceğin işleri vermeleri seni zora sokacak işler vermiyor.kamu hem güvenli, devlet engelli işçi çalıştırmak zorunluğu var.ben gerçe işkur sayesinde belediye de işçi oldum.ama şimdi çok memnun ve rahatım yerinde eğer. belediye de çalışma imkanın varsa kaçırma derim.Sevgilerle

Selam arkadaşlar.
Ben 17 yıldır belediyedeyim.Küçük belde belediyesinde.Beldelerde bütçe varsa işde olur.Şartlar zor.Ortam iyi olmazsa çalışılmaz.
Ben memur olarak çalışıyorum.Engelli konumunda değilim.Vergi indirimi için mal müdürlüğüne baş vurdum.
Benim diyeceğim.Büyük şehir belediyelerinde,illerde ve ilçelerdeki belediyelerde çalışma düzeni olur.İş bulabilirseniz kaçırmayın derim.Ama beldeleri kesin tavsiye edmem.Özellikle geliri olmayan belediyelerde çalışılmaz diye düşünüyorum.Geçmiş dönemlerde maaş alamadığım aylar oldu...
Bütcesi iyi olan geliri düzenli olan belediyelerde çalışılır.

Üst Alt