Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belediye'den hem yer alıp hem memurluk yapabilir miyim?
Başlıktaki yazdıgım gibi babama belediyeden tezgah açmak için yer almak istiyorum aynı zamanda Ekpss sınavına giriyorum ve özel sektörde iş arıyorum herhangi bi sıkıntı ile karşılaşırmıyım bilgilendirirseniz sevinirim...
ne gibi bi sıkıntı olabilirki,babanız adına belediye biyer temin eder bi tezgah açması için uygun yer verir,sende sınavına gir istersen özelde çalış anladığım kadarıyla cevapladım bi sorun olacağını sanmıyorum...belediyeyle görüş tezgah açmak için..
Babasının adına açmak istemiyor sonbahar.44,kendi engelli raporuyla belediyeden yer alacak babası çalıştıracak,kendisi,de kazanırsa memur olmak istiyor...
Duymuştum : Belediyeler takip ediyor,tezgah başında engelli kişi olmadığında yasal işlem yapılıyor diye..Ama ne derece doğru bilmiyorum..
Memur olarak çalışacaksa sorumluluğu altında tüm işlerden feragat etmesi gerek(yani memur olacaksa tüm işleri bırakması gerek)
Belediyeden yer alıp da memur olamaz. Ancak belediyeden yer alıp da işçi statüsünde kamuda çalışabilir.
Geriye bir sorun kalıyor: bunu gönülyarası kardeşimiz cevapladı. Belediye duyarsa affetmeyebilir.