Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belediyeden MEB'e engelli kadrosuna geçtim fakat beni bir ilkokula hademe verdiler..?

Konular
7
Reaksiyonlar
1
arkadaşlar meb sınavında hizmetliliği kazanıpta hademelik yapan varmı ? ben belediyeden mebe engelli kadrosunda geçtim fakat beni bir ilk okula hademe verdiler yapamam dedimsede dinletemedim neyapmam lazım mail atılacak vir bakanlık varmı lütfen yol gösterin çok zor durumdayım engelli bir bayan olarak pirimimde dolmadı dolmuş olsaydı çekilecektim yardımlarınızı bekliyorum aeo.

Fatma hanım,
Allah size sabır versin biz/bizler bundan 1 yıl evvel engelli kadrosunda hizmetli olarak çalışmaya başladık ama itiraz etmediğimiz kapısını çalmadığımız kimse kalmadı.Göreve başladığınız okulunuza engelli olduğunuzu ve ağır işlerde çalışamayacağınızı belirten bir dilekçe verin.
şu linkide inceleyin derim..
http://www.engelliler.biz/forum/kur...layan-arkadaslar-ne-tur-gorevler-verildi.html

şükür şimdi iyiym başka bır yere tayin istedim meb deyim yazışmalara bakıyorum elhamdülillah

fatma hanım, meb sınavında lise mezunlarını hizmetli aldılar. sorunda ordan cıktı. ancak kimseye de zorla tercih yaptırmadılar. hizmetlinin anlamını ve ne görev yapılacağını bile bile seçim yapılmıştır ( bi işim olsun yeter mantığıyla ama öyle değilmiş çalışmaya başlayınca anlaşıldı. sonra neden se o işten memnun olunmadı. keşke ömss de hali hazırda çalışanlanları kurum içi sınava tabi tutup görevde yükseltselerdi de suan diğer işsiz arkadaşlarımızın haklarına ortak olmasalardı ama nasip devlet böyle yaptı hayırlısı) büyük ihtimalle. engeli engelliz malesef hizmetli kadrosunda fark etmiyor memurda olsan fark etmez zaten. amire eğer ben onu bunu yapmam dersen zaten iş yapmaz oluyon otomatikman. anlayışlı çıkan nadirdir.

Fatma hanım Belediyedeki hizmet sınıfınız ve göreviniz neydi? Nasıl geçiş yaptınız?

işçi kadrosundabüro memuru idim torba yasayla salladılar sevgili efekt bizlerin neleri yapıp yapamayacağı belli değilmi sınıf himetli olur bi köşede değerlendiriliriz düşüncesi vardı devlet kabak gibi bilmiyormu engelli lik sınıflara ayrılır ona değerlendirsin ama nerdeee o incelik sadace i veriyoz yersen..........neyse .

devletin pasif işleri var bence bir engellinin gazi yakını yurttan gelenden şehit yakınından bir farkı yok bence onları sınavsız yada formaliteden memur yapıyor 657 bizler oda köşelerinde yada analarımızın sırtında sınav kapılarında dolanıyor atanamıyoruz üstüne üstlük eziyet üstüne eziyet şükür ki emeklime 8/9 ay kaldı inş bi sıkıntı çıkmaz

ha.faydinli
Benim anlamadığım; belediyede işçi kadrosunda büro memuru gibi çok güzel bir işiniz varken MEB hizmetli kadrosuna neden başvurduğunuz..???
Belediyede işçi kadrosunda büro memurluğu, yardımcı hizmetler sınıfındaki devlet memurundan çok çok çok iyidir.

Bu soruyu bende merak ettim açıkçası. Hizmetli genelde hademelerin yaptığı iş oluyor genelde diye okuyorum zaten hizmetli olupta masa başı memur gibi çalışan var mıdır ? Bilemiyorum.

arkadaş iş hayatının en büyük kumarını oynamış bulundun ilin il milli eğitim müdürlüne dilekçe yazacaksın durumunu anlatan

Üst Alt