Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belediyeler fazla elemanını okullara dağıtıyor..?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
belediyeler neden böyle bir ataga geçti ben merak ettim bulundugum yerde okullara çevre belediyelerden kadrolu personelinin dagıtımı yapılıyor anlamış degilim :confused:

Belediyelerden okullara dağıtılan kadrolu personeller ihtiyaç fazlası olarak geçiş yapıyor.. sebebi belediyelere gelen paranın en aza indirgenmesinden dolayı personel maaşlarını ödeyemez veya belediye giderlerine bütçe ayıramayan belediyeler ihtiyaç fazlası olarak personelini okullara dağıttı bu dağıtma işlemi bitti sanıyorum

onur kardeşim bitmedi benim oldugum ilçede hala var hemde tanıdık arkadaşlar var geçici çalışıyorlar,çıkarılma korkusu bastı.

belediyelere yeni kadrolar açmak için yapılıyor bu atamalar,35 bin memur ile 13 bin yeni işçi alınacakmış belediyelere,memur nette okudum.

o gidenlerin içinde bende varım :(meb şeffaftır kültürlü kanun bilen insanlardır engellilere destek veren en iyi kurumdur dedik halt ettik.hademelik verdiler. napcaz bilmiyorum bilen varsa yazsın.:(

fatma kardeşim arkadaşın yanına gelen kadrolu şöförmüş gelmiş okula ben şöförüm demiş temizlik falan yapamam demiş müdür sen bilirsin demiş git istedigin yere demiş,ama özürlü degil belediyeden gelen memur gitmiş heryere valilikti bilmem neydi hiç bişe tutturamamış şimdi paşa paşa eline paspas almış mecbur kalmış yapıyormuş meb nerde anlayışlı meb kadar zalim yok

arkadaşlar bizim buradan m.e.b e geçen arkadaşlar çok memnun hepsi kıyak yerlerede(masa başı)rahatlarmış görüşüyorum müdürleride çok anlayışlıymış? ben dilekçe vermediğim için şahsen çok pişmanım ama böyle bir geçiş daha çıkarsa bu sefer dilekçe vermeyi düşünüyorum:confused:

Belediyede kadrolu işçi olan,MEB'e geçince hangi kadroya geçiyor?( İşçi statüsü devam ediyor mu,yoksa Memur mu oluyor?)

Hiç bir memurun statüsünün altındaki bir işi yapmaya zorlanamaz.Bizim burdaki şöfor arkadaş araba olmadığı için 1 yıla yakın şöforlük yapmadı ama başka işte yapmadı...

Bir de, unutmayın, böylesi bir dayatma yapılırsa, görevlendirileceğiniz yerin ulaşım ve mekan kullanımı açısından sakatlığınızı zora sokacak konumda ve mimaride olmaması şart. Sağlığınızı zora sokacak bir uzaklıkta ve koşullarda görevlendirilemezsiniz.

yerine göre degişiyo işte benimkiler firavun çıktı birde kendi memleketim düşünün.... cabbar beyde keike geçseydim diyor bende geçmeseydim diyon degişiyo işte....
yer mekan işin zorlugu rapolarımız hep lafa çıkyo

Üst Alt