Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belediyeler mi Bakanlıklar mı çalışma koşulları anlamında daha iyi?

CgrFb

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
11
Merhaba..
Sizlere bir şey danışmak istiyorum..Acaba çalışma koşulları anlamında hangisi daha iyi?Belediyeler mi Bakanlıklar mı daha iyi?
Çünkü belediyelerin ve bakanlıkların mesaı saatleri 08.30-17.30,öğle arası da 12-30-13.30 saatleri arasında olmaktadır..Maaşlari da daha iyi ve dolgundur..Bir yardımcı olursanız çok sevinirim..

CgrFb 19 senedir belediyede çalışan biri olarak tek yorumum.
Allahtan belanı istiyorsan belediyeye gir o kadar diyorum.

CgrFb çalışma saatlerini biliyorsun maddi konuları biliyorsun başka ne cevap verilebilir :(

ben istanbulda belediye calısanıyım. kadrolu degilim. Bu halde 6 bin tl maas alıyorum.(hersey icinde) bazı aylar 6.5 bin tl yide geciyor. masa bası işim oldugu icin rahatım. ama bu degişiyor tabi bulundugun birime göre.

T1DİA

Masa başında, tam olarak ne iş yapıyorsunuz merak ettim?artı kadrolular bu civarı alıyor.

merhaba. Bankaları deneyebilirsiniz.

en iyi üniversiteler bence.

fırsatını bulduğum an belediyeye geçmek istiyorum

herşeye para olarak bakmamalı ;) tecrübe konuşuyor....

Son düzenleme:
belediyeler ve üniversiteler tayin yok. eş durumu, sağlık durumu, bakmakla yükümlülük ve engelli tayini yok. herhangi bir tayin yok. tayinin T si yok.
diğer maaş ve çalışma düzeni, belediyeden belediyeye değişir.
üniversitelerde bi iki birim hariç çalışmak rahattır. mesai yoğun değildir. ancak Görevde yükselme yok gibi. kısıtlı.
belediyelerde görevde yükselme adamına göre müthiş seviyede var veya yok. iş yoğunluğuna da birimden birime müdürden müdüre değişir.
bakanlık birimlerinde ise farklı farklı çalışma düzenleri var.
maliyede vergi dairesi farklı iken, deftedarlık bambaşkadır. bakanlık içinde birimlerde bile değişir.

Sağlıkçı için üniversite çokta iyi degil , öğretim görevlisi ve doktorlar dışında tabi

Üst Alt