Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belediyelerde Memur olanların özlük hakları ve çalışma koşulları nasıldır?

muneza

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Belediyelerde calisma ortami nasildir bagli oldugunuz birimlerde is ortami, siyaset ve maaslar nasildir.
Halk sagligi kurumda vhki yim bu kurumda tibbi sekreterler ile hemen hemen ayni isi yapmaktayiz 400 -500 tl fark almaktalar haksizliklar vesaire.. Calisanlar bilir kurum degisikligi dusunuyorum belediye muvafakat veriyor bana tanidigim oldugundan dolayi goruslerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Iyi calismalar

Ben sizin yerinizde olsam belediyeleri pek düşünmem.
Benim 13. yılım bitecek belediyede işçi olarak çalışıyorum yalakalık yapa biliyorsan gıybeti seviyorsan laf taşımada üstüne yoksa senden iyisi yok ama bunların hiç birini yapamıyorsan hiç huzurunu bozma bence siyasi yerler her 5 yılda bir malum yönetim değiştirir(genel olarak) sana kıl olan kim varsa bunu fırsat bilir ve yeni yönetime seni şişirir üzerine oynarlar en basiti çalışma saatlerine giriş çıkış hatta lavabo ya gitmene bile sorun çıkartırlar ben yaşadığım için biliyorum hele birde engelli kadrosun daysan sesini çıkartamaycağını düşündükleri için daha çok üzerine oynaya biliyorlar belediyelerde şef,amir,müdür yardımcısı,personel müdürü ve müdürün olarak silsile yöntemi ile çalışıyorsun genelde daha belediye yönetimi var başkan yardımcısı,başkan,meclis üyeleri ve onların yağdanlıkları. Ben belediyeler birleştirildiği dönemde kamu kurumları arası personel geçişlerinden faydalanmadım çok pişman oldum ama iş işten geçti mecbur ya sabır diyerek sabah akşam gidip geliyorum. tapuya,sağlık bakanlığına,ilçe tarım müd,özel idareye ve aklıma gelmeyen değişik kurumlara gidin belediyelere gitmeyin nacizane önerim.

Belediye de çalışmak iyi yönü kötü yönüde var
kötü yönü
sonuçata siyasi bir kurum belediyenin partisine göre hareket yapman gerekeçek bir seçim olur başka parti gelir düzenin değişir böyle karmaşık atama tayin işi çok çok zor

iyi yönü çalışma konusunda biraz daha rahatlar maddi olarak memeurluğa göre çok güzel maaaşlar ve sosyal rahatlıklar var

Üst Alt