Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belediyelerdeki engelli iş ilanları, çalışma koşulları ve maaşlar..?

nurse1988

Üye
Konular
65
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bu belediye gibi birimelr işçi statüsünde engell i memur alıyorlar ben kifokolyoz be solunumdan rahatsız biriyim.hem kronik hemde ortapedik.bu nedenler ağır iş fazla efor isteyen iş yapamam.bu alınan yerlerde çalışma süreleri ve maşaları nedir öğrenmek istiyorum.birde benim sağlık raporumda bu saydıgırm.efor.vb çalıştırılmıcak işler kısmı boş bırakıldı bir sorun çıkaırrmı

Eğer belediye girme durumunuz varsa,diğer kamu kurumlarına göre avantajları çok diyebilirim...Çok ağır değil çalışma şartları...Kolay gelsin...

Belediye DPB kapsamında çalışan alıyor. Ama belediye ye çalışan taşeron firmalara girmek istiyorsa o kolay, iş belediyenin kadrosuna girebilmektir o da zor gibi tanıdık vs. olmadımı :)
Birisinden duymuştum şartlar çok iyi diyordu; 2000 Tl den fazla maaş, yılda iki maaş ikramiye+prim senede bir defa elbise parası vs vs. bu gibi olanaklardan bahsetmişti.
Keşke memur olupta büyükşehirler deki ilçe belediyelerinde işe girebilsek :)
Kırsal kesimlerde ki belediyelerde yukarıda bahsettiğim olanaklar çok daha azdır tahminen.

Üst Alt