Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belediyelere atananlar atandığından itibaren mi maaş verilecek?

world56

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Belediyelere devlet kadrosu olarak atananlar atandığından itibaren mi maaş verilecek yoksa işe başladığımız günden itibaren mi maaşımızı alacağız?

Memurlar göreve başladığı andan itibaren maaşı işlemeye başlar fakat aynı zamanda 1 ay önceden maaş alırlar yani normal bir memur eylül 15 inde aldığı maaşı ekimin 15 ine kadar çalışınca hak eder
yani 1 ay önceden almış olur sende öle alacaksın örneğin 2 000 maaş 15 gün fark 3000 tl alacaksın

Sağol nimbuz

Aciklama icin sağol. Atandigindan itibaren verilmiyor mu ve 15 günlük fark nasıl oluyor memurlar nette birisi 1 ayda çift maaş alırsın diyor açıklayabilir misiniz

mutemet ne zamana yaparsa maaşını o zaman alırsın bence
15 günlük fark eğer sen 01 eylül 2014 te başlamışsan 15 gün fark öyle olur bir maaşta önceden verdilleri için 15 günlük fark demiştim herkeze verilen bişey değil 15 günlük fark çalışmaya başladığın tarihten itibaren işlemeye başlar maaşın ama banka ve mutenete bağlı bence

world56;

Arkadaşım Memur nezaman Maaş Alıyor Örnek Eylül 15 Sen Nezaman girdin Diyellimki 20 Eylül.....
15 Ekim Maaş günü Ekim Ayının Tamamını Eylül ayını ise 25 günlük Kısmını alırsın Kendimden örnek verecek olursam Ben Bankada çalışıyorum 657 Tabi değilim ama memur gibi maaş alıyorum.
Ben 11 Mayıs da iş başı yaptım 1 Haziranda hem Haziran ayı maaşı+ikramiye Hemde Mayıs ayının 20 günlük parasını almıştım O ay ne çok maaş almıştım bee..:)

ümraniye belediyesine atanan var mı? hangi belgeleri istiyorlar

Üst Alt