Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belediyelerin, düzenlemeleri engelliler için uygun hale getirmesi için bilgi..? [Soru]

emiş

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaslar antalya muratpasa belediye ile baglantıya gectim. antalya da yasayan engelli arkadaşlarla baglantı kurmak istiyorum. Muratpaşa belediyesi neler yapılabilir konusunda bizden bilgi ve yardım istiyo. Lütfen arkadaşlar kendimiz icin bişyler yapalım

Selamlar

MuratPaşa Belediyesi en başta tekerlekli sandalyeye uygun kaldırımlar ve uygun açılı rampalar yapmakla başlayabilir engellilere destek olmaya.

Bağlantı için özel mesaj attım size..

ilginize tesekkür ederim bülent bey.Bu dosyalar cok işimize yarayacak. Öncelikle bilmek istedikleri Muratpaşa belediyesi sınırlarına yasayan engellilerin adresleri. Bu adreslere yakın bölgelerde mimari düzenleme yapmak isterler. Bu engelli gecişi vs gibi

özellikle en çok gıçık olduğum yer daha biteli 1 sene olmadı migros kavşağı meltemdeki o kavşakta bir tane engelli rampası yok kaldırımlarda ve tıp fakültesi hastanesine meltemden yürüyerek gitmek işkence oldu çünkü burdaki üst geçit sadece normal merdivenli ne yürüyen merdiven ne asansör hoş asansör ülkemizde ne kadar çalışır oda ayrı bir konu

Antalya'da kaldırımlar yeni yapıldı ama haklısın hemen hic birinde engelli gecisi yok. Cabamızda bu yüzden zaten.Ama sadece yürüme engeli acısından bakmamak gerek. Farlı engeli olan arkadaslarımız var. Bu nedenle öncelikli olarak engelli tüm arkadaşların adres lerinin tespitini yapmaya calısıyoruz. Sonrada olabilen tüm katılımla bir toplantı yapmak istiyoruz. Gereksinimlerin saptanması ve neler yapılabileceginin belirlenmesi gerek. Yani neler istiyoruz somutlasmalı.

Üst Alt