Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belediyenin kepçesinin çarpması sonucu bir bacağım ampute edildi [O an]

Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim hikayem 08 04 2008 tarihinde izmir izsunun kepçesinin çarptıı an , saat 3 e 10 kala evime gidiyordum,eve ekmek aldım götürürken biranda arsa , tarla gibi biryerden aniden kepçesağ yan dan bana çarptı o an sıcaklıktan hiç bişey hissetmedim ,kalkmaya çalıştım ama kalkaamıyordum çünkü bacağım parçalanmıştı,diz kapağım da yoktu aşırı derecede kan kaybı mevcuttu ve başıma kimse gelmiyordu doktorlar bile çünkü oluk gibi kan akıyordu o an aklıma gelen belimde ki kemerle ayağıma turnike yapmmak geldi aklıma ve yaptım baktıgımda yerlerkan gölü olmuş,ben kendimdeyim ama ,yine de şükür ne yapabilirimki elden gelen birşey yok,ve ogünden sonra hayat benim için bitti,işyerim kapandı 45 gün hastanede kaldım bel fıtığı olmuşum vede sağ ayak diz üstü kesilmiş hayat çok boşş.vede hayat yeni başladı benim için artık kimseye yük olmak istemiyorum ,KUSURUMA BAKMAYIN BAŞINIZI AĞRITTIM .

geçmiş olsun allah sevdiği kullarına çektirirmiş benimde başıma gelen olay senden 4 ay sonra yani 08 08 2008 de ama bugünümüze şükür allah beterinden saklasın sen tek ayağını kaybederek hayat bitti kimseye yük olmak istemiyorum gibi düşünürsen ohoo oo demek biz ler yani omurilik felçlileri hiç yaşamasın :) şimdi asıl hayat başlıyo zaman azim başarı zamanı allaha şükürzamanı tekrar geçmiş olsun derrr hayatta sana başarılar dilerim

hıı birde tavsiyem istersen bir pisikoloğa görün arkadaşım stresini atmanda yardımı olur

Mustafa bey öncelikle kimsenin başını ağrıttığınız yok burası engellilerin herşeylerini paylaştığı bir forum, geçirdiğiniz kazadan ötürü her anlamda bir travma yaşadığınız ortada. Hayatın sizin için bittiği görüşünüze katılmıyorum, şu an engel durumunuzu bilemiyorum ama yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bedensel engeliniz burada bu forumu paylaşan bir çok kişiden daha iyi durumda , sizin bence öncelikle psikolojinizi düzeltmeniz gerekiyor, geçmişe takılmayın artık önünüze bakın bu şartlarda hayatın bütün nimetlerinden faydalanabilirsiniz. Sağlıcakla kalın

çok şükür diyin sizin hayatınız da olmak isteyen kaç kişi vardır bu çektiğiniz mükafatını göreceksiniz merak etmeyin Allah sevdiği kullarına çektirilmiş En azından kendi tuvaletinize gidebiliyor

Tazminat alabildiysen arkana bile bakmadan bu ülkeden kaçmanı şiddetle tavsiye ederim!!!

Bu belediyeler yüzünden binlerce kişi depremde sakat kaldı. Bu ülkede avrupanın en büyük adalet sarayı var.
Ama içi boş işlerle hakiki suçlular dururken suçsuzlarla uğraşan insanlar çalışıyor.
Allah .... versin bunların!

teşekkür ederim ,arkadaşlar zaten pisikşiyatri dokrtorunun verdii ilaçlarla ayakta durmaya çalısıyorum ??

bilmiyorum örneği olup olmadıını ama çarpan izmir izsu elemanı ehliyetsiz ,vizesiz ,siğortasız , vede traktörden bozma bir araç bilirkişi raporları 100 de 100 suçlu dedi ama 4 senedir mahkemem devam ediyor,14 senede heralde sonuçlanacak?

Sene 98 veya daha yukarısı olabilir.
O zamanlar engelli değildim. Işıksız bir yol kavşağından karşıya geçiyordum.
Yol benimdi arabanın en arkasını bir kepçe parçaladı.
İndim aşşağı ne göreyim iki hanzo abi abi kusure bakma!
O ara polis geldi meğer adamlarda ne ehliyet var ne bişey.

Yani ülkede 15 senede hiç bişey değişmemiş.
Denetim sıfır. İnsan hayatı pamuk ipliğine bağlı...:confused:

4 senedir mahkemem devam ediyor,14 senede heralde sonuçlanacak?

Aziz bey sizden önemli vatandaş olduğu için mahkemesi 360 günde dürüldü.

İşin ucu aslında zengine bile dokunuyor. Bu sisteme seyirci kalan zenginede şaşıyorum.
Yarın senin başına gelmiyceği ne malum?

Yahu düşün adam öldürmüş birinin celsesi senelerce sürermi? Bir celsede kalem kırılır.
0 suç sabitse mahkemenin ötelenmeside neyin nesidir?

Yok arkadaş bu ülkenin sisteminden bi cacık olmaz...

çok geçmiş olsun RABBİM beterinden saklamış inşALLAH mahkemede lehinize olur güzel sonuçlanır

teşekkür ederim leyla hanım hayat acısıylada ,tatlısıylada bu

cenhan kardeş hayırlısı neyse o olsun

Üst Alt