Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belediyenin yaptırdığı konutlarda kura bana çıktı, ama para bulamıyorum..?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
Gaziantep şehitkamil Belediyesinin yaptırmış oldugu dar gelirliler icin 1+1 toki evlerine bende baş vurdum . 288 daireden 128 kişi oldum. 4 kat cıktı
aranan şartlarda dar gelirli olmak üstüne bisey bulundurmamak yaziyordu.
belediyeye gittim. dairenin deyeri 30.220 TL ya parayı pesin vereceksin yada bankadan kredi cekip bankaya taksitle ödeyeceksin diyolar..

sayın arkadaşlarım ben %87 engelliyim hiç bir banka bana kredi vermiyor 2022 yasasından yararlanıyorum 3 ayda 950 TL alıyorum :( belediye başkanı randevu almama ragmen bey efendi beni cep telefonumdan arayıp elinden bisey gelmediyini bana yardımcı olmamayacagını söyledi :(

bu benim icin milyonda bir cıkan şans idi haziranın 27 kadar hal edemesem ev elimden alacaklar ve işin ilgiç tarafıda 30.220 TL 20 milyarda vade farkı koyuyolar ..

hem dar gelirili olupta hem üstünde bisey olmayacak sonrada bankadan kredi cekip 20 milyarda vade farkı toplam darienin fiyatı bana 50 milyar geliyor .

288 dairenin icinden bir engelli ben varım belediye başkanı yardımcı olmuyor BU BİNALAR VALİLİYİN YAPTIRDIGI OLSAYMIŞ ayda 100 +100 taksitle verilirmiş ama bu belediyenin oldugu icin olmuyormuş BARİ CEKİLİŞ yapmasaydı parası olan alsaydı :(allah razısı icin. nerelere baş vurayım ne yapayım. şaştım kaldım :(

Bu konuda yapılabilecek bir şey yok sanırım. Aklıma gelen tek şey BİMER'e yazıp yardım istemek...

Öncelikle hayırlı olsun.Bazı belediyeler lüx konut yapıyor, 1+1 südütyo daire diye ,fiyatıda bölgeye göre makul fakat sosyal konut projesi kapsamında değilse ,ödeme kolaylığı normal alım satımlardaki gibiyse kredi olayı sakat cok faiz biner.

Üst Alt