Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belediyeye atandım. Hakkımda Emniyet'ten yazı bekleniyor..?

jamshid

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Belediyeye atandım hakkımda Emniyetten yazı bekleniyor tahmini ne zamana gelir ? Yada ne yazısı isteniyor Fetöcü vs araştırması mıdır ?

Şu an bütün memurluklarda aynısı oluyor galiba rutin olarak

Ben de belediyeye yerleştim. Yerleştiğim kurumu 25 Ağustostan beri arıyorum. Hala bana dönmediler. Devlet Personel Başkanlığı'nı da arıyorum. Bir hafta on gün sürer diyorlar. Ne yapmam lazım. Bir sorun mu var aceba?

jamshid

Ne yazısı bu böyle birşeyi kim dedi sana evrak teslimi yaparkenmi denildi size

evrak teslimi de istenmedi kimlik bilgileri diploma rapor aldılar. komisyon kurucaz emniyete bildiricez ordan uygunluk yazısı beklicez gibi bişey dediler

ben aradım atandığımı napmam gerektiğini sordum klavuzda ki evraklar ile 15 gğn içinde başvurun dediler. klavuzda 15 gğn içinde müracaat etmeli yazıyor. bn direk gittim evrakları verdim. diploma rapor sadece. sonra biz size dönğcez dediler. süreç nasıl işliyor dedim. komisyon kurucaz emniyete sizi bildiricez emniyet ten yazı gelince diğer evrakları isticez dediler bekliyorum şu an. bayram girdi araya diye daha komisyon u kurmadılar. araştırdım biraz emniyetten yazı geç geliyormuş. ekim ayının ortalarını bulur belkide. bekliyorum yapcak bişeyim yok şuan. bencce sende direk git insan kaynakları na rapor diploma kazandım grldim de.

Güvenlik soruşturması hakkında.

Bugün polis geldi kapıya güvenlik soruşturması için. Kaç aydır burda oturuyon ne iş yapıyorsun eşin ne iş yapıyor iki üç soru sordu. ne zaman sonuçlanır diye sordum. bu daha güvenlik soruşturması bunun arşiv soruşturması var binlerce yazı geliyor özel kurumlar bile gönderiyor bende yazıp gönderiyorum binlerce yazı gönderdim
dedi buda aralarına katılcak çok sürer falan dedi. ben umudur kestim arkadaşlar Şubat mı mart mı olur belli değil. işinizden falan ayrılayım demeyin bu iş baya uzun sürer.

Benim evraklar emniyete gelmiş gitmiş fakat eve polis falan gelmedi. Komşulara sordum onlara da hiç bi şekilde soru sorulmamış. Siz hangi kuruma atanmıştınız? ?

jamshid

Yani 2 ay sonra polis gelmiş size. Benim evraklar valiliğe 1.5 ay önce falan gönderilmiş. Hakkımızda hayırlısı olsun. İlla ki başlayacağız bir gün ama işlerimizi düzene koymak için özellikle de farklı illere atananlar için yeni bi düzen kurma telaşını bi an once atmak istiyoruz

Üst Alt