Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belediyeye Dağıtıcı olarak atandım. Çalışma şartları hakkında bilgisi olan var mı?

yakli67

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben istanbul avcılar belediyesi (dağıtıcı) olarak atandım şükürler olsun fakat ne iş yapar bilmiyorum ptt deki dağıtıcı gibimi iş yapar zor bir işmdir yardımcı olurmusunuz?

İşe başladığımda nasıl hareket ediceğimi orada bana öğreticeklermi beni eğiticeklermi ben istanbulu bilmiyorum tek başıma nasıl işimi yapabilirim korkuyorum riskli bir işmidir yanımda bir kaç arkadaş daha olucakmı benimle aynı işi yapan ben araba kullanmasınıda bilmiyorum benim iş araba kullanmayı gerektiriyormu yardımcı olurmusunuz?

Yerleştirildiğiniz kuruma başvurmanız gerekmektedir diyorlar ben avcılar belediyesini arıyorum fakat açmıyorlar sanırım istanbula gitmem gerekicek hangi belgelerle oraya gitmem lazım bana bilgi verebilirmisiniz?

İstanbulda yaşıyan arkadaşlar avcılara yakın yerde ev kiraları pahalımı pahalı ise buradaki evi satıp ev almak zorunda kalıcaz bize kiralar hakkında yardımcı olurmusunuz?

Bu sorularıma usanmayıp okuyup ve bilgi veren arkadaşlara çok teşekkür ederim şuan şoktayım mutluyumda ama ne yapıcagımı bilmiyorum nasıl hareket etmem gerektiği ile ilgili bana yol gösterin lütfen bana yardım edin..

Atanan arkadaşları tebrik ederim atanamayan arkadaşlarımız üzülmesinler elbet onlarda bir gün atanacaklar..

İlkay panik yapma.. bugün yaslan arkana ve atanmanın keyfini çıkar. Yarın ararsın belediyeyi konuşursun sana soylerler ne yapman gereketiğini ve ne iş yapacağını.. sonra senden istedikleri belgeler ile gider belediyeye başvurusun.. su akar yolunu bulur rahat ol..

İlkay panik yapma.. bugün yaslan arkana ve atanmanın keyfini çıkar. Yarın ararsın belediyeyi konuşursun sana soylerler ne yapman gereketiğini ve ne iş yapacağını.. sonra senden istedikleri belgeler ile gider belediyeye başvurusun.. su akar yolunu bulur rahat ol..

ankiloz çok teşekkür ederim işi becerebilirmiyim gibi deli sorular var kafamda ne yapıcağımı bilemedim ama sayende rahatladım teşekkür ederim..

yapaman diye birşey yok oldu yapamadın zorlandın yapa bileceğin bir iş verirler 12 yıllık kaşarlanmış bld ci var burada dediğimden başka bişi olmaz sıkıntı yapma.

yakli67 Hayırlı olsun arkadaşım. Sakin ol atanmanın tadını çıkar :) Dağıtıcı kurumlar arası ya da belediyede birimler arası evrak taşıma işidir. Atama işlemin yapıldıktan sonra tabiki sana eğitim vereceklerdir. Ayrıca İstanbul'u bilmemen engel durumun vb. gibi durumlar da göz önünde bulundurulacaktır.

cabbarehlinamus
Çok teşekkür ederim ilgin için sayenizde rahatlıyorum

Life

Teşekkür ederim daha 19 yaşındayım iş tecrübem olmadıgı için ben yapamam moduna girdim ama aslında o kadarda zor bir şey değilmiş sayenizde rahatladım

Üst Alt