Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belimde oluşan sinir sıkışması sonucu ayaklarımın hareketinde kısıtlılık..?

Orkunavcan

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Slm Adım Orkun benım :) tanıyan bılıyor gectıgımız yaz kaza gecırdım (http://www.engelliler.biz/forum/kaz...c-oldum-goremezlik-raporum-var-emeklilik.html)

:p su anda durumum gayet ıyı arkdaslar ama tek sıkıntım femur kemıgım kırık kaynaması yakındır tam 1 yıl olacak 1 ay sonra

sormak ıstedıgım soru ıse şudur 21 yasındayım lutfen bılen kısıler cvp versın : Dusme sonucu belımde ıncıme oldu sanırım ayaklarımda sınır sıkı$ması varmı$ ve once ayaklarımı oynatamıyordum sımdı oynatıyorum 2 sınıde ayak bıleklerıme kadar hıssedıyorum ama sıkı$ma hala mevcut ve ayak parmaklarımı oynatamıyorum
araba gazına basar gıbı basabılıyorum ama kendıme dogru cekemıyorm sol ayagımda bıraz cekme var o gelıyor bana dogru ancak sag ayagımda basma harıcınde ufacık bır ılerleme yok 11.aya gırecegız bu ay sonunda benım ayaklaırm duzelır mı

boyle bır vakaa gorduysenız lutfen bıldıklerınızı paylasınız

topuk üstünde duramıyorum ayaklarımı kendime doğru çekemiyorum ayak bileklerim uyuşmuş gibi oluyor lakin hissediyorum 4 yıl etti yanlız yürürken pek fazla sıkıntı çekmiyorum kendliğinden başladı

ya ben parmaklarımı oynatamıyorum sadece uyusma bendede var suanda yuruyorum ama ayaklarım dusuyor surunuyor yuruken kalcadan kaldırmam gerek sende bu ne zaman basladı ve ne zaman gectı gecıcı bırseymı doktorlar nedıyor ?

bende kalçayla falan bi ilgisi yok bacaklarda değil sadece ayaklarda sorun var tabanımın üstünde duramıyorum lakin aykalarımı oynatabiliyorum ayak bileklerimde sorun var yaklaşık 4.5 yıl oldu

Slm ORKUNAVCAN arkadaşım öncelikle gecmiş olsun dileklerimi iletirim senin gibi bir arkadaşım vardı o sinir sıkışmasından dolayı ayaklarını bile hissetmiyordu bir masör varmış ona gitmiş masajla sıkışan siniri sıkıştığı yerden cıkarmış ve arkadaş ayağa kalkmış bu bire bir gercek sende git derim ama sen bilirsin gittiğinede pişman olmazsın bence

sinir zayıflığı

geçmiş olsun ,önce nöroloji uzmanına gidilir o emg testi yapar sonra nereye gidilecekse o yönlendirir,ortopedi fizik tedavi nöroşirürji gibi kafadan tedavi olmaz.

Üst Alt