Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belimdeki 2 tane fıtık ve psikolojik rahatsızlıklarımdan da oran alabilir miyim?

alya444

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
slm aleykum ben vergi indirimi için rapor almak istedm bir ilçe devlet hastanesi göze %22 kulaga %12 verdi su an bir ildeyım bu raporu 1 yıl kadar önce aldım simdi tekrardan denecegim yıne göz kulak ikisinin oranı zaten belli fakat bu defa belde 2009 dan beri 2 tane fıtık var mr sonucu elimde 1997 de askerken gata da psikolojik tedeavi gördüm duygusal dengesz bozuklu gb bi şey denmişti simdi tekrardan test yaptırıyorum bu sorunlardan rapor alablirmiyim saygılar acil cvp lutfen sayglar

Fitik icin % 8 ile % 25 arasi oran veriliyor. Tabi bu klinik bulgulariza gore degisir. Sadece fitik ise alacaginiz oran % 8 dir.
Psikolojik rahatsizliklar icin sureli rapor veriliyor. Sureliden kastim 6 ay ile 1 yil arasinda degisen sureli rapor veriliyor. kontrol serhi koyuluyor.
Tekrar rapor almak icin muracaat edebilirsiniz cunki su anda sizin 1 raporunuz yok zati. Ayni hastaneye muracaat etmek icin aradan 6 ay gecmesi gerekiyor ki sizin 1 sene olmus. Muracaat edebilirsiniz.

yani gözden %22 kulaktan %12 %bel fıtıgından %8 alırsın diyorsun peki psıkolojık rahatszlıktan rapor verio serh koyarlarsa 6 ay veya 1 yıl diye %40 alsam 6 ay veya 1 yıl sonra ne olcak vergi indiriminden faydalanamıycakmıyım veya emekli olmak için girişimde bulunsam bu serh ten dolayı emekli olamıycakmıyım saygılarımla lutfen acil cvp

1-2 yıl süreli raporla vergi indiirmi veya emekliliğe başvurulabilir aslında, ama işin için psikolojik tespitler girince, süre sonunda mutlaka Kontrol Muayenesi koyarlar ve o süre sonunda kurumdan sevk alarak kontrol muayenesini yaptırmak zorunda kalırsınız...

pekı o zaman psikyatriden nasıl bir rapor almam gerekir birde o ilçe den aldım oranlar il deki kuruldan alacagım oranlar arasında farklılk olurmu saygılar ve göztermiş oldunuz alaka içim sonsuz tesekkurler

Psikiyatriden alacağınız raporu bilemem. Başvurunuzda doktor karar verecek ne olup olmadığına...

ilçe olssun il olsun fark etmez. herkes sakatlık oranı cetveli'ne göre oran vermek zorunda.

Üst Alt