Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belimdeki platin kırıldı. Yeniden ameliyat olursam yürümemde gerileme olur mu?

cemal1453

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar mrb benimde belimdeki platin kırılmış muayene oldum platin rotlarından biri kırılmış ortapeti doktoru ağrı yoksa dursun dedi şimdilik şuanda ağrı çok yok ama hafif çok dayanılmaz olursa ağrı gel dedi şimdi ameliyat üzerinden bir yıl geçti çok başarılı bir ameliyat sonrası yürümeye başlamıştım şimdi bir korku sardı yeni bir ameliyat sonrası daha geri gidermiyim diye

Bu konuda doktorunuza güvenmelisiniz... Benim bildiğim kadarıyla, eğer platindeki kırık çok kritik aşamada değilse, ağrı nedeniyle gündelik yaşamınızı zora sokmuyorsa, ameliyat olmayı geciktirmelisiniz...
Ameliyat kaçınılmaz olarak yapılacaksa, bence korkmayın, doktorunuz aynı şekilde başarılı bir ameliyat daha gerçekleştirecektir...

Benzer bir deneyimi olan var mı arkadaşlar?

merhebalar ameliyatımı yapan doktorumla görüştüm telaşa gerek yok dedi 13 ay oldu ameliyatına artık ora sağlamlaşmıştır dedi hastaneye git kemik tomografisi çektir kemikler tamamen iyileşmişse platinleri çıkartırabilirsin dedi yeni bir yaklaşim geldi şimdi dedi doktorum eskiden platinlerin sökülmesini tavsiye etmiyor idik fakat şimdi omurga kemiği iyileşmişse platinlerin sökülmesinde tavsiye ediyoruz dedi ilginize teşşekürler

Hayırlısı bakalım... Gelişmeleri paylaşırsanız başkaları için de yararlı olur...

arkadaşım bende de aynı durum olmuştu, platin yerinden çıkmıştı prof dr. azmi hamzaoğluna gittim mr falan istedi çektirdim platinleri değiştirmen lazım dedi 2005 yılında 30 bin liraya amaliyat yaparım seni dedi. bende baltalimanı kemik hast. gittim orada dr. platini çıkartıp atalım zaten boşuna taşıyorsun dedi ve öyle yaptık bedava ya amaliyat oldum ve platinden kurtuldum çok şükür, sanada tavsiye ederim saygılar....

Bendeki platinlerde tam ortadan kırık iki kez bayıldım ağrısından, devam ederse alalım dediler 2-3 yıldır bi sorun yok...umarım olmazda ama ağrırsa dayanılmaz acı verebilir.

Üst Alt