Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belimdeki platinlerden dolayı rapor alabilir miyim?

smnfrt

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
slm arkadslar,ben otvden muaf olmak için unıversıte hastanesı basvuru yaptım.fakat şizofrenı tanısıyla %80 oranıda rapor alabılırsın dedıler.belımde L4 ve l3tekırık var ve platın takıldı evişçi aktıfıtelerımı yapabılıyorum.doktorum belden sadece%12_14oranında rapor alabılırsın dıyo.buda bana yetmıyo.tedavım suresınce kullandıgım epılepsı ılacı var .7yıldır .bundan dolayı rapor alabılırmıyım .bılgısı olan varsa cvplarsa sevınırım.

alabilirsinde senin ihtiyacın olan oranda bir rapor alamazssın

merhaba benımde l2-l3-l4 ve l5 kırık toplam 12 adet platin takıldı. özürlü raporu için gittigim hastenede muayene ve heyetten sonra %40 özürlü raporu verildi. bence sen yınede bi hasteneye git arkadaş.

oyster sen yuruyebılıyormusun?ben ev içinde hareket edıp yuruyorum .merdıven cıkıp ınerken zorlanıyorum.bıde yuksekten dusme oldugu için sag kalcamda kırıktı .tedavı gordugum hastane artık rapor veremıyorumuş öyle dedıler.özel unıversıte hastanesı olmuş.başka bı hastanede denıcem sansımı...sen hangı hastanede tedavı oldun?

Üst Alt