Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belime takılan platinleri çıkartıp çıkartmamak konusunda kararsızım..?

3806inc

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
25 Şubat 2016 güncel:

Arkadaşlar bugün belimden platinleri aldirdim.şuan hastanede yatiyorum.ama belimde acayip bir agri var.

_______
Arkadaşlar belinden L4 L5 S1 gibi yerlerden takılan platinini cikarttiran varmi acaba.varsa sonrasında sıkıntı olan bir durum gerceklesti mi acaba...

Ben kalça protezi yaptirmamak ve bu protezi geciktirmek için belimdeki platinleri cikarttiracam Ama karar veremedik...

Ne kadar zamandır var platin uzun zaman olduysa platini alışmak kadar zor olabilir çıkardığında iki durumu dokorunla değerlendir ona göre karar ver derim geçmiş olsun

Merhaba bende kalçamda 7 girişli çatallı platin var..hiç bı doktor aldır demedi..kanımca şahsi fikrim vücuda platin yıllarca durabilir?.şahsi düşüncem platin belde kalsada kalmasa da sorun yok derim ben..20-30 sene platinle yaşayan insanlar biliyorum...ancak vücutta yabancı bı cisim olması avantajı yoksa istenmeyedebilir hasta tarafından..

Ben şuan seninkiyle aynımı bilmiyorum (3806inc) ama benim dayımın kızında omuzunda eğrilik vardı .14 yaşında platin taktılar . 27 yaşında platin kırılmış içeride . Doktorlar çıkartıcaz daha sonra yaralar iyileşince yenisini takıcaz fln dedi, her doktor farklı bişey dedi . Enson bi doktor çıkartıcaz , tekrar takmaya gerek yok dedi . Şuan platinleri çıkarttı , sıkıntısı yok . Sanada çok geçmiş olsun ama karar vermeden farklı doktorlardan fikir almayı ihmal etme .

Omurgadan platinin cikmasi

Arkadaşlar bugün belimden platinleri aldirdim.şuan hastanede yatiyorum.ama belimde acayip bir agri var.

Önce aldıran varmı acaba.agri ne zmn geçer.

benimki c4 c5 platin takılı 2001 yılından beri 2011 de çıkarmak istedim ankara adana doktor bırakmadım çıkaramazsın dediler

her durumda çıkarılmaz doğru. ağrılar 1 hafta içinde normale döner kolay bişey değil geçmiş olsun

ağır bir ameliyat, riskli vss. , sağlık sorunu yoksa platinlere dokunmayın ...

@azizkanmaz

Kardesim doktor ismi yazdim.sıkıntın varsa kesin gel gorus prof.Dr.Ahmet Menku

Üst Alt