Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belinde Benign tümör olan kişi rapor alabilmek için hangi polikliniğe gitmeli?

hasan emre

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
arkadasimi hakem hastanesine sevk ettiler arkadasimin belinde femur basinda benign tumor mevcut sakatlik orani cetvelinde onkoloji bolumunde benign tumore vucut fonksyonon kaybina % 20 eklenerek bulunur yaziyor ankara numune hastanesi benign tumorun actigi yuruyus bozukluguna ortepedi bolunu % 12 oran verdi tumore oran vermedi tumor icin hangi hastalik bransina gitmeli yoksa madur olacak yardimlarinizi bekliyorum veya ne yapmali

Tümör için ONKOLOJİ Bölumune Daha Dogrusu BENCE RADYASYON ONKOLOJİSİ Bölümüne Gidiniz ... Bende GENİZ ETİ Kanseri Gecırdım ... GENIZ Bolgemde ve Ayrıca Boynumun da Her Ikı Tarafında Olusan TUMOR ler vardı RADYASYON ONKOLOJISI BOlumunda RADYOTERAPI(Işın Tedavısı) Gordum ççBence Siz de HACETTEPE ONKOLOJI ya da DEMETEVLER dekı ANKARA ONKOLIJI HASTANESINE Gidip Bİlgi alın Derim

Üst Alt