Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belinde vida olan kimler var?

Tegin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben belimden 3 kez ameliyat oldum 2 vidam kırılmıştı doktor 4 dünüde aldı ,fakat içerde kalan vidalar siyatik sinire temas ediyor şu anda 2 ayağımda güç kaybı var son emar pek iç açıci değil damdan düşenin halinden damdan düşen anlar bundan sonraki süreç ne olur

Geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah
Annemde var 8 vida .1 ay oldu ameliyat olalı çok fazla ağrısı var.Gelecek günlerde bizi ne bekliyor bilmiyoruz

Ben bel fıtığı ve kayma için ameliyat oldum 3 tane vida takıldı. Vidalardan biri kaymış sinire baskı yapmış ertesi gün tekrar ameliyat oldum. Şuan aradan 3 ay geçti ama hala değişen vida kısmında batma gibi bir ağrı var. Kalçam ve bacağımda da sızıntı şekilde ağrı yapıyorum. Hareketlerim ilk zamanlara göre biraz daha iyiye gidiyor ağrı da bilmiyorum bi hafifliyor gibi bi artıyor gibi bu konuda bilgi yada tavsiyesi olan var mı bu süreç normal mi acaba

İlk zamanlar ağrı olur. bendede 30 tane vida var. kifozskolyoz ameliyatı oldum .Allaha şükür iyiyim. herkese çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah

Üst Alt