Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belmo akülü sandalye ile ilgili görüşlerinizi yazar mısınız?

halitc

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
sevgil arkadaşlar...
1-belmo akülü tekerlekli sandalye hakkındakı görüşünüz nedir.
2-akülü tekerlekli sandalye veya scooter kullanmakiçin belirli trafikve kanuni şartlar varmı.benim sol ayak protez.
acil cevabnız için teşekkürler.....

ben belmo katlanabilir modeli 8ay oldu kullanıyorum ve memnunum ebizde resim ve özellikleri var aracın özelliklerine göre fiyatıda makul sırtlık kırılabilir kolçakları geriye alınca başka bir yere transfer çok basit sırtlık kırılınca steyşın tipi araçlarla taşıması çok kolay almak isterseniz tavsiye ederim

merhaba.ben 2006 yılından beri belmo katlanabilir akülü tekerlekli sandelye kullanıyorum ve çok memnunum.daha 1 defa arıza yaptı oda benden kaynaklandı.arızayıda 3 günde giderdiler.tekerlekli sandelyeyi izmirdeki fabrikaya istemişlerdi.gidiş geliş 3 gün sürdü.ben memnunum tavsiyede ederim.geçmiş olsun.ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN...

BELMO nun aküde aşırı karı

sipariş ettiğim aküleri istanbul bayiine yönlendirmeyip izmirden gönderip normal kardan en az %40-150tl.- daha faz la kar edip zarara uğramama sebep olan BELMOyu şiddetle kınıyorum.engelliden aşırı kar etmek kimseye yaramaz.
ana bayi first star istanbul perpa parekende satışı:kdv dahil 380tl.ye geliyor.BELMO satış: 530 tl.

Üst Alt