Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belmo firması yerli aktif tekerlekli yapımına başladı. Spazz modeli..?

Konular
46
Reaksiyonlar
58
merhaba arkadaşlar...

ben uzun zamandır aktif tekerlekli sandalye almak istiyordum. ancak biliyorsunuz bu sandalye çeşitlerinin fiyatları çok yüksek. 6.000 tl gibi rakamlardan satışa sunuyorlar. ben ülkemizde yapan varmı diye araştırırken Belmo firmasının yaptığını öğrendim. firmayla görüştüm bana aşağıdaki teklifi gönderdiler. teklife standart arka tekerlek dahil ancak farklı çeşitlerde tekerlek istersem 700 tl+kdv dediler.

Spazz model tekerlekli sandalye (SRM Demir boru Fırın boyalı Şase olursa) : 2.000,00 TL+KDV
Spazz model tekerlekli sandalye (304 kalite Krom malzemeli Şase olursa) : 2.500,00 TL+KDV
Spazz model tekerlekli sandalye (Alüminyum malzemeli Şase olursa) : 3.300,00 TL+KDV

spazz1.jpg

daha sonra pazarlık yaptık ve;
Spazz model tekerlekli sandalye (304 kalite Krom malzemeli Şase olursa) : 2.100,00 TL KDV dahil düşürdüler.
sandalyeyi benim vücut ölçülerime göre yapacaklar. sizce fiyatlar nasıl? fikirlerinizi almak isterim.

http://www.belmo.com.tr/

Kullanan arkadaşlarımız tecrübelerini yazarsa güzel olur...

Yalnız, ürün Belmo üretimi değil, Amerika'dan ithal.

ben belmo uzakdoğuda yaptırıyor sanıyordum.. çünkü yabancı sitelerde aynı sandalyeleri görmüştüm.. istediğiniz modeli mi yapıcaklar, sadece spazz mı yapıyorlar.. colors bazı modelleri üretimini durdurdu, ama spazz onlardan biri mi hatırlamıyorum.. belki kalıplarını almışlardır.. ama bence bu çok güzel ve olumlu bir gelişme :) bu haliylede fiyat gayet iyi, fatura istemezsek %18 mi düşeriler ve gayet uygun fiyat oluyor...
başarılar

Fuarda 900 tl ye kifidisin aktif tekerleklisi vardı.
Bu fiyatlar çok. Almadan önce bi kifidise bakın derim alümünyüm şaseydi.
8-9 kilo falan tekerlekleri kolayca sökülüyor.

OturanBoğa;

ürün sanırım belmo... ama şaşe'si spazz modelinin aynısı olacağı için bu şekilde yapmışlar..
belmo'ya sipariş verilen ürünleri sanırım aşağıda linkini verdiğim firma yapıyor...zaten siteyi gezerken yaptıkları tekerlekli sandalye örneklerinide görebilirsiniz...
BAYMET KALIP VE MAKİNA SANAYİ - Anasayfa

bana yapacaklarını söyledikleri tekerlekli sandalyenin tasarım resminide gönderdiler...
http://b1112.hizliresim.com/s/r/19cn9.jpg

Bu katlanmayan sandalyeleri nasıl kullanıyosunuz merak ediyorum gerçekten ?

nova;
Her ölçüye göre varmış.
Çin olsa ne farkeder. Kaliteli, dayanıklı ve parası ucuzsa neden alınmasın?
Çin den batarya aldım. Orjinal nokia 2 $ kargo free. Aynısı burda 30-40 tl enayimiyim daha ucuzu nerdeyse ordan alırım.
Uçak aynı alayı boing, aynı yere THY 300 tl ye uçuyor. Atlasjet 70 tl Misal yani!
Ne için fazla para verelim?
Standart olan her şeyde araştırma yapın derim.:eek:

saw bence de çin malı farketmez yeterki iş görsün, ama ben imc medikale sorduğumda 36-38 cm idi.. bende 43-45 cm kullandığım için düşünmemiştim..

Üst Alt