Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belmo ve İmc marka ayağa kaldıran akülü tekerlekli sandalye hakkında bilgi istiyorum?

Konular
46
Reaksiyonlar
58
Merhaba arkadaşlar...

Aşağıda linklerini verdiğim Belmo Armstrong II ve İMC-301 marka Ayağa Kaldıran Akülü Tekerlekli Sandalye'den birini almayı düşünüyorum...

İçinizde bu ürünlerden herhangi birini kullanan veya tecrübe eden arkadaşlar varmı???

Bana bilgi ve fikir verebilirmisiniz???

Şimdiden çok teşekkür ederim...

Belmo : Belmo | Akülü Engelli Arabaları

İMC-301 : MC MEDKAL- www.imcmedikal.com

ben belmo armostrong ll kullanıyom özellikli olan 67 km hızla transporter çarptı aracımın hiçbirşey olmadı ben çok memnunun yaklaşık iki ay oldu.. tavsiye ederimm.. dikkatli kullanan biriysenn tabi...

arkadaşım mesajın için teşekkür ederim... peki kullandığın belmo armostrong ll sandalye ile otomobile filan rahat geçebiliyormusun, ayağa kaldırma özelliği güvenilirmi, ayakta filan rahatça kullanabiliyormusun?

ben kendim kas hastasıyım.. yani kollarım ve tüm kaslarımda güçsüzlük varr.. bu sandalyede her işimi halledebiliyom.. bence kesinlikle bu cihaz o parayı hak ediyor... birde kemiklerini kitliyen bir sisteme var..diz kapağı altından vücudunu kitliyen bir sistem... atrofiler ve kemik erimesi ileri seviyedeyse bu cihazı denemeden almamanı tavsiye ederim...

bende atrofi ve kemik erimesi yok... ama iş yerimde kullanacağım... siz nereden ve kaça aldınız? birde sırt kısmı otomobile koymak istediğimizde yatıyormu? ayakta kullanılabiliyormu?

ayakta kullanılıyor sırt kısmı vidalı ama asla normal bir otomobile girmez..araç ağır çünkü.. belmodan 9500 aldım...

ben bunlardan bir tanesi almayı düşünüyorum... sırt kısmı yatarmı derken şu amaçla söyledim... ben ilerde ayrıca suv tarzı yani cip türü araç alacağım... bagajına bu sandalyeyi koyabilmek için elektrikli lift yaptıracağım... o sayede bagaja koyacağım... bu yüzden sordum sırt kısmı yatıyormu diye? bagaja sığarmı onu merak ettim ???

geriye elektirikli yatıyoo.. ama öne kapanması için sırtını iki vida tutuyoorr.. onların söküp sırtı çıkarılmalı..

LGMDBKRMD sorularıma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim... son bir sorum olacak bu sandalye her boydaki insana göre ayarlanıyormu? mesela benim boyum 1:94 senin boyun kaç? benim gibi çok uzun boylu engelliler rahat kullanabilirmi? ayağa kaldırdığı zaman bana küçük olma ihtimali varmı ?
birde aşağıdaki linkte mesajını gördüm nisan ayında yazmışsın... sen belmo'yu alalı ne kadar oldu? sanırım kaza yapmışsın bu arada çok geçmiş olsun...sana aldığından beri ayağa kaldırma özelliği dahil hiç sıkıntı çıkarmadı değilmi ?
http://www.engelliler.biz/forum/aya...c-301-ayakta-dik-pozisyonlandirma-cihazi.html

benimde belmo yavaş yavaş kafama yatmaya başladı ama hayırlısı artık...

1.80 boyum araç hem uzun boyluya göre ayarlanıyor hemde kg olanlara göre genişleyebiliyor.tek sıkıntı araca oturduğumda benim yerden kafama kadar olan yükseklik 1.65 civarında!! transporter bile rampa sistemi yaptısam, giremiyom onların yüksekliği 1,30 sende 1.80 bulur bunuda hesap et derim.. güzel tarafıysa araçç çok fazla donanımlı ve dikkat çekiyor... bende biraz kalıplı olduğum için ayağa kalkınca baya rabet görüyo :))

otururken bile boy baya yüksek oluyor o zaman... bak ben bunu hiç hesaplamamıştım... bende şimdi honda civic var ve ben o zaman akülüden arabama veya arabadan akülüye geçerken çok zorlanırım öyle değilmi? çünkü araba çok aşağıda kalacak... kendimi nasıl arabaya veya akülüye atarım diye düşünmeye başladım... yav engelli olmak ne zormuş :( bişeyi hesap etsen öbür taraftan patlak veriyor... engelli olmak tam zengin hastalığı arkadaş... ne para dayanıyor ne masraf bitiyor öfff beee :mad:

benden sana b,r tavsiye kardeşim, manuel sandalye kullan araçta arabasız çıkarsan akülüye geçersin sen hangi şehirdesin?

ben karaman'dayım... benim bu boy işini filan iyi hesap etmem lazım... çok kafam karıştı şimdi iyimi???

sende benim gibi yapcan kardeş :) ben 20 yıl kullandımm...yeter artık dedim ve bıraktım kullanmayı akülüye talim :)

LGMDBKRMD arkadaşım senden bişey rica edebilirmiyim... buraya sandalyeye otururken ve ayağa kaldırdığı zaman çekilmiş resimlerini koyabilirmisin... kıyas yapmak istiyorum... senin için zor olmaz ise yapabilirmisin???

Üst Alt