Akülü sandalye alacakların dikkatine
arkadaşlar geçen yıl aldığım belmo katlanabilir model BL100 serisi aracım 1,5 yıl içinde P deforme oldu dişli kutularından sürekli sesler geliyor firmayı arayıp durumu anlattığımda aracı kargo ile ödemeli göndermemi müşteri memnunuyeti için ne gerekiyorsa yapılacağını söylüyorlar araç aynı arızadan dolayı üçüncü defa firmaya gitti son gönderdiğimde santral arızası nedeniyle iletişim kurulamadığını fabrikanın bakımda olduğunu söyldediler
1,5 araç serviste kaldı enson aradığımda dişlilerin aşındığını tıkırtılatın ve motor sıkışmasından dolayı aşırı enerji tüketildiğini söylediler zatende aracın sorunu bu idi parça veya ürün değişmesini talep ettiğimde benim abarttığımı yalan söylediğimi aracı onlardan daha iyi bilemeyeceğimi söylediler
aracı 19,07,2013 tarihinde kargoya vermişler etikette yazan mahir arslan kayaköy başka bir bilgi yok 23,07,2013 tarihinde tesadüf icabı kargodan aldım aynı gün araçla gezmeye çıktım araçta hiçbir şekilde tamirden eser yok aynı sorun devam ediyor
ne epostama nede telefonlarıma cevap veriliyor kaymakamlıktaki birim 1000 liranın altında kalan ürünlerle ilgilenildiğini birşey yapamayacaklarını mahkemeye vermem gerektiğini onun da uzun zaman alacağını söylediler
yine ben katbettim nasıl bir memleketeyiz anlamadım derdimi anlatacağım hiç bir yer yok belmo firması 2 aydır oyaladı yola çıktığımda önceden 20 dakika yol alıyordum güya iyilik yapıp yeni akü takmışlar 35 dakika yol alabiliyorum
belmo ürünlerini almayı düşünen arkadaşlara rica ediyorum birdaha düşünün kargo gönderi fişleri elimdedir şüphesi olan varsa ispat edebilirim