Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belmo'dan tekerlekli sandalye aldım. Hizmetten ve sandalyeden çok memnunum

KAYAKÖY

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
iyi günler daha önce akülü araba akullananların tavsiyeleri konusunda başlık görmüştüm fakat başlığın tarihleri konusunda tam karar vermediğim için yeni konu açtım invacare 63epro model ingiliz malı akülü aracım bozulduğu için tamire gönderdim tamirinin 2000 liraya yakın bir ücret tutacağını yeni almamı tavsiye ettiler aracımın özellikle manevrası mükemmeldi tamire gönderdiğim belmo servisi bana aynı özelliklere sahip bir araç olan katlanabilir standart modeli tavsiye ettiler aracı aldım ve 3 haftadır kullanıyorum bozulan aracımla bir farkı yok en güzeli yedek parça ve servis sıkıntısının olmaması yabancı ürün kullananlar bunu iyi bilir en ufak bir parça baya pahalı belmo firması kargo aracılığı ile hertürlü konuda yardımcı oluyor almayı düşünenlere tavsiye ederim

kardeş hayırlı olsun güle güle kullan almış olduğun arabanın fiyatını öğrenebilirmiyim.

dener rumuzlu kardeşim selamlar aldığım araç belmo katlanabilir model bir buçuk ay önce 2500 liraya aldım yerli malı ve parça sorunu yok tam olarak bilgisayar kullanamadığımdan resim ekleyemedim netten belmo yazıp bakabilirsiniz almak isterseniz tavsiye ederim

ALDIĞIM ARAÇ BUDUR

http://www.belmo.com.tr/urun-belmo-bl100-katlanabilir-akulu-tekerlekli-sandalye

Belmo_Katlanr_tek_makas_sac_boru_200W_2_1.jpg

Akülü sandalye alacakların dikkatine

arkadaşlar geçen yıl aldığım belmo katlanabilir model BL100 serisi aracım 1,5 yıl içinde P deforme oldu dişli kutularından sürekli sesler geliyor firmayı arayıp durumu anlattığımda aracı kargo ile ödemeli göndermemi müşteri memnunuyeti için ne gerekiyorsa yapılacağını söylüyorlar araç aynı arızadan dolayı üçüncü defa firmaya gitti son gönderdiğimde santral arızası nedeniyle iletişim kurulamadığını fabrikanın bakımda olduğunu söyldediler
1,5 araç serviste kaldı enson aradığımda dişlilerin aşındığını tıkırtılatın ve motor sıkışmasından dolayı aşırı enerji tüketildiğini söylediler zatende aracın sorunu bu idi parça veya ürün değişmesini talep ettiğimde benim abarttığımı yalan söylediğimi aracı onlardan daha iyi bilemeyeceğimi söylediler
aracı 19,07,2013 tarihinde kargoya vermişler etikette yazan mahir arslan kayaköy başka bir bilgi yok 23,07,2013 tarihinde tesadüf icabı kargodan aldım aynı gün araçla gezmeye çıktım araçta hiçbir şekilde tamirden eser yok aynı sorun devam ediyor
ne epostama nede telefonlarıma cevap veriliyor kaymakamlıktaki birim 1000 liranın altında kalan ürünlerle ilgilenildiğini birşey yapamayacaklarını mahkemeye vermem gerektiğini onun da uzun zaman alacağını söylediler
yine ben katbettim nasıl bir memleketeyiz anlamadım derdimi anlatacağım hiç bir yer yok belmo firması 2 aydır oyaladı yola çıktığımda önceden 20 dakika yol alıyordum güya iyilik yapıp yeni akü takmışlar 35 dakika yol alabiliyorum
belmo ürünlerini almayı düşünen arkadaşlara rica ediyorum birdaha düşünün kargo gönderi fişleri elimdedir şüphesi olan varsa ispat edebilirim

Sandalyenin sorun çıkartmasını ne firma ister ne de müşteri. Ama sonuçta bahse konu sandalye neredeyse en alt klasman kalitede ve en ekonomik fiyatlı sandalyedir. Yani bu sandalyelerin 1.5 yıl sonra sorun çıkartması çok da sürpiz değil. Burada önemli olan şey üründe sorun çıktığında firmanın ürünün arkasında ne derece durduğu...

Senin yazdıklarına bakınca, diyaloglardaki tatsızlıkları bir yana bırakırsak, genel anlamda firma elinden geleni yapıyor diyebiliriz sanırım.
1- Arıcalı ürünü firmanın ödeyeceği şekilde kendilerine göndermelerini istemişler (kargo bedelini ödemek zorunda değildiler)
2- Aküyü yenilemişler (bunu yapmak zorunda değildiler)
3- Teknik servis arızanın giderilmesi için çalışmış ve sorunun çözüldüğünü düşünerek ürünü size göndermiş.

Buraya kadar yapılanlar bence tam da olması gerektiği gibi...

Ama diğer yandan sandalye ile ancak 35 dakika gidiliyor olması da sorunun devam ettiği anlamına geliyor. Bunu da çözmek lazım... Bence Belmo ile iletişime geçip daha sakin bir şekilde sorunun çözümü için diyalog kurmak lazım.

Not: Belmo'nun taşınma telaşı ile bir süredir teknik servisin ve telefon santralinin aksadığını biliyorum. Kısa sürede düzelecektir...

Üst Alt