Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beltone power işitme cihazı 1.000 TL uygun mu?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
Rapor aldım cihaz alıcam.beltone power satıcı çok övdü 1.000 tl'ye en son verebilceğim bir fiyat dedi.
daha uygun fiyata bulabilirmiyim.
kullanan var mı?

kanal içi mi? uygun gibi geldi bana. biz belton force almıştık onu baya iyi kullandık bi sorun olmadı

iyiymiş şimdi videoyu görünce maxtone a sordum 5 yıl garantisi varmış.. çift alıncada yanında başka bi kablosuz aygıt veriyolarmış. zaman bulursam haftaya denemeye gideceğim

hazirda koklear implant icin hazirlik yaparsiniz:eek: medel hazir:p

arkadaşlar bu marka olarak beltone işitme cihazı kullanan memmun olan varmı ?? çogunluk memmunum deseler yazsalar hıç durmadan bana önerilen beltone promise cihazı alacam.herkes denemeden almayınız diyorlar doğru anladımda .tamam denedik beğendik en iyi markaları ama aması var almaya güç yetmiyor simens resound widex bunlar uçuk fiyat iki cihaza 10 binlira vermeye yetmiyor .

ben kendim daha deneyemedim ama kayınpedere aldık beltone. çok rahat etti. bizde ettik açıkçası o iyi duyunca. çok ilgileniyorlar bi de beş yıl garantisi olunca bence almamanız için bi neden yok hatta daha avantajlı

Üst Alt