Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben 2022 maaşı alıyorum. Kalp hastası eşim de alabilir mi?

adminintizam

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
mrb arkadaslar ben kendim üzürlü maaşi aliyom eşimda kalp hastasi 10 yildir onada maiş baglanirmi şimdiden tşk ederim yarimci olursaniz

% 40 ve üstü özürlü sağlık kurulu raporu olması lazım 2022 aylıgına başvurabilmesi için. Eğer bu şekilde % 40 ve üstü özürlü sağlık kurulu varsa başvursun tabi:http://www.engelliler.biz/forum/202...basvurusu-icin-gerekli-belgeler-ve-surec.html

Rapor yanında şartları da uygun bulunursa baglanır. Verdiğim linki dikkatle inceleyiniz.

Eşinizin toplam geliri aylık 116 TL'yi geçmiyorsa kısacası muhtaç bulunursa aylıgı baglanır. Muhtaçlıgı sorgulanırken sizin aldıgınız 2022 aylıgı dahil edilmez hesaba.

tsk ederim sizden bir ricam daha var ben simdiaylik aliyom ve ayligim hesabima yatmiş ben şimdi kura ile memur bas vurusu yaptim aylgimi ceksem ceza yermiyim yani ceke bilirmiyim daha sonuc lari bekliyoz sunuc cikincaya kadar ceke bilirmiyim simdiden tşk ederim cvp be4kkliyom

Kuraya başvurdun diye aylıgın kesilmez rahat ol. Tabiki çekebilirsin aylığını. İşe başlayana kadar da çekebilirsin. Ayrıca 1 sene içinde toplam 90 gün sigortalı çalışma durumunda da aylık kesilmiyor.
İşe başlayınca SGK'ya işe başladıgını bildirirsin ve aylığının kesilmesini istersin. Ama asla feragat dilekçesi yazma. Sadece işe girdiğini ve aylıgının kesilmesini isteyen dilekçe yaz. Eğer 90 günden fazla çalışmaya devam edersen sgk bu dilekçeni dikkate alır ve aylıgını usulune göre keser.
Ama işten 90 günden önce çıkarsan dilekçeni dikkate almaz aylıgın devam eder kesilmeksizin.
Feragat dilekçesinde boyle yapmaz ama. Feragat dilekçesi gönderirsen istersen 90 günden önce çık işten, yine de aylığını usulune göre keser.
Çünkü feragat dilekçesi yazmak aylık kesme sebebidir.

Kurada çıkarsan ve bir işe yerleştirilirsen zaten buradayız. Kafana takılanları yine sorarsın.

Üst Alt